ضميمه ۱۵- وظايف دينى: هديه اى از طرف خدا

وظايف دينى: هديه اى از طرف خدا

از قرآن، آخرین کتاب آسمانی، ترجمهٔ دکتر رشاد خلیفه


هنگاميکه ابراهيم در ۱۴:۴۰ به خدا دعا کرد، براى مال دنيا وسلامتى نبود؛ هديه اى که او التماس آن را داشت اين بود : “خدايا، تقاضا دارم من را از نماز گزاران قرار ده.” وظايف دينى مقرر شده بواسطه خدا در حقيقت هديه اى است از طرف او. آنها غذاى لازم براى رشد و تکامل نفسى ما هستند. بدون چنين تکاملى، ما نمی‌توانيم انرژى جسمى عظيم خدا را در روز قضاوت تحمل کنيم. ايمان به خدا بتنهايى بخشودگى ما را تضمين نمی‌کند؛ ما بايد نفس خود را هم پرورش دهيم (۶:۱۵۸، ۹۲-۱۰:۹۰). بعلاوه، ۱۵:۹۹ می‌گويد که وظايف دينى تعيين شده بواسطه خدا، وسيله اى است براى رسيدن به يقين: “پروردگارتان را پرستش کنيد تا به يقين برسيد.”

دعاهاى ارتباطى (نماز)

نمازهاى پنجگانه غذاى اصلى نفس هستند. در حالى که نفسى ممکن است با پرهيزکارى و بدون نماز خواندن مقدارى رشد و تکامل يابد، اما اين مانند آن است که بجاى ناهار و شام خوردن، روز را با تنقلات بگذرانيم.

ما از ۲:۳۷ می آموزيم که می‌توانيم با اداى کلمات عربى خاصى که خدا به ما عطا کرده است، با او ارتباط برقرار کنيم. سوره ۱، کليد، داراى صداهاى خاصى است که از طريق رياضى طورى ترتيب داده شده اند که درهاى بين ما و خدا را باز می‌کنند:

  1. نماز فجر (پگاه) بايد در خلال دو ساعت قبل از طلوع آفتاب خوانده شود (۱۱:۱۱۴، ۲۴:۵۸).
  2. نماز ظهر موقعى خوانده می‌شود که خورشيد از بالاترين نقطه اش در ظهر پايين مى ايد (۱۷:۷۸).
  3. نماز عصر ۳-۴ ساعت قبل از غروب آفتاب خوانده می‌شود (۲:۲۳۸).
  4. نماز مغرب درست بعد از غروب آفتاب انجام می‌گيرد (۱۱:۱۱۴).
  5. نماز شب هنگاميکه روشنايى از آسمان محو شد، انجام می‌گيرد (۲۴:۵۸).

* نماز جماعت جمعه وظيقه اجبارى هر مرد يا زن تسليم شده است (۶۲:۹). عدم بجا آوردن نماز جمعه، گناهى است بزرگ.

هر نمازى از زمان خودش تا وقتى که وقت نماز بعدى می‌شود، قابل قبول است. اگر در زمان تعيين شده خوانده نشود، فرصتى است از دست رفته که نمی‌توان آنرا جبران کرد؛ فقط شخص می‌تواند توبه کند و طلب بخشش کند. پنچ نماز شامل۲، ۴، ۴، ۳، و ۴ رکعت، به همين ترتيب هستند.

اثبات اين که نماز از قبل بواسطه ابراهيم تأسيس شده بود در آيات ۸:۳۵، ۹:۵۴، ۱۶:۱۲۳، و ۲۱:۷۳ آمده است. اين مهمترين وظيفه در اسلام (تسليم) آنقدر تغيير شکل پيدا کرده که براى اکثر مسلمانان نمازها بصورت آداب بت پرستى در آمده اند. اگر چه قرآن دستور می‌دهد که نمازها بايد فقط به تنها خدا اختصاص داده شوند (۲۰:۱۴؛ ۴۵، ۳۹:۳)، مسلمانان امروزى اصرار دارند که اسم “محمد و خانواده اش” و “ابراهيم و خانواده اش” را هم در خلال نمازشان بکار ببرند. اين کار نماز را باطل و بيهوده می‌کند (۳۹:۶۵).

مطلبی که در اینجا می خوانید مربوط به معجزاتی است که درستی نماز را با مدرک ثابت می کنند و رشاد خلیفه آنرا در ماهنامه “دیدگاه تسلیم شدگان”، ژانویه ۱۹۹۰، به چاپ رساند این ماهنامه هر ماه بطور مرتب به چاپ می رسید.


معجزه ی مبهوت کننده ریاضی
تمام نمازهای پنجگانه را تصدیق میکند


[۱] سوره ۱ هدیه ای است که خدا به آدمی داده است تا او بتواند با آفریدگار خود ارتباط برقرار كند(صلاة). نخست، شماره سوره الفاتحه و به دنبال آن تعداد آیات این سوره را بنویسید؛ عدد ۱۷ بدست می آید که ۵ نماز روزانه ۱۷ رکعت است.

شماره آیهتعداد حروفارزش رقومی
۱۱۹۷۸۶
۲۱۷۵۸۱
۳۱۲۶۱۸
۴۱۱۲۴۱
۵۱۹۸۳۶
۶۱۸۱۰۷۲
۷۴۳۶۰۰۹
شاخص سوره 1 ،کلید


[۲] اینک شماره سوره الفاتحه را می نویسیم، و به دنبال آن شماره یکایک آیه های این سوره را مینویسیم چنین بدست
می آید (۱۱۲۳۴۵۶۷) که مضرب ۱۹ است.


[۳] اینبار شماره سوره الفاتحه را می نویسیم ولی بجای شماره ی هر آیه، تعداد حروف هر آیه را می نویسیم که چنین بدست می آید

1 19 17 12 11 19 18 43

و مضرب ۱۹ است.
از لحاظ تئوری اگر جای حروف را در آیه پس و پیش کنیم، بازهم تعداد حروف همین اندازه است، ولی پدیده ی ریاضی اجازه نمی دهد که این حروف پس و پیش شوند زیرا ارزش رقومی هر حرف با دیگری فرق دارد. به این پارامترها توجه کنید:
[۴] عدد بالا را می نویسیم آنگاه ارزش رقومی هر آیه را حساب میکنیم و آنرا به دنبال تعداد حروف آن آیه
می نویسیم


1 19 786 17 581 12 618 11 241 19 836 18 1072 43 6009


این عدد مضرب ۱۹ است.


[۵] اینک، شماره هر آیه را نیز پیش از تعداد حروف مینویسیم ،بنابراین نخست شماره ی سوره الفاتحه را که ۱ است مینویسیم ، سپس شماره اولین آیه را ،سپس تعداد حروف آن آیه را ،سپس ارزش رقومی آن آیه را، سپس شماره آیه بعدی را و تعداد حروف و ارزش رقومی آنرا، سپس آیه بعدی و …. عدد زیر بدست می آید:


 1 1 19 786 2 17 581 3 12 618 4 11 241 5 19 836 6 18 1072 7 43 6009


این عدد مضربی از ۱۹ است.


[۶] اینک بجای حاصل جمع ارزش رقومی هر آیه، ارزش رقومی یکایک حروف را تک به تک می نویسیم. عدد بدست آمده دارای ۲۷۴ رقم است،این معجزه ی براستی مبهوت کننده نشان میدهد که این عدد بسیار دراز مضرب ۱۹ است. الله اكبر.


   1 7 1 19 2 60 40 1 30 30 5 1 30 200 8 40 50 1 30 200 8 10 40 2 17…50


عدد بالا با شماره سوره الفاتحه شروع میشود سپس تعداد آیات این سوره نوشته می شود، سپس شماره آیه اول ، سپس تعداد حروف آن آیه، سپس ارزش رقومی یکایک حروف در آن آیه به دنبال هم نوشته می شوند، سپس شماره آیه دوم، سپس تعداد حروف آیه دوم ، سپس ارزش رقومی یکایک حروف آن و همینطور ادامه می دهیم تا به آیه هفتم برسیم که سوره پایان یابد آخرین آیه با حرف “ن” پایان می یابد، که ارزش رقومی آن ۵۰ می باشد.


[۷] از آنجا که نگارش اعداد بسیار دراز در اینجا امکان پذیر نیست من از این شکل [*] برای نوشتن این عدد ۲۷۲ رقمی، استفاده می کنم. این عدد دراز چنین بدست آمده است: نخست شماره آیه اول، سپس تعداد حروف آن آیه، سپس ارزش رقومی یکایک حروف در آیه نوشته شد، بعد شماره آیه دوم ،سپس تعداد حروف آیه، سپس ارزش رقومی یکایک حروف آن، و اینکار را تا آخرین آیه ادامه می دهیم.

اگر شماره سوره الفاتحه را بنویسیم، و پشت سرش تعداد آیات این سوره را بنویسیم، عدد ۱۷ بدست می آید، که پنج وعده نماز روزانه ۱۷ رکعت است. بعد از ۱۷ ، شماره اولین نماز را می نویسیم: نماز (۱)، سپس تعداد رکعت های اولین نماز را که (۲) رکعت است، سپس دو بار عدد [*] را می نویسیم سپس شماره دومین نماز را می نویسیم (۲)، سپس تعداد رکعت های دومین نماز را (۴)، سپس چهار بار عدد [*] را می نویسیم، و تا آخر همینطور ادامه می دهیم. عدد بسیار درازی بدست می آید که دارای ۴۶۳۶ رقم است، نه تنها این عدد بسیار دراز مضرب ۱۹ است، بلکه خود ۴۶۳۶ نیز مضرب ۱۹ است ( ۱۹ × ۲۴۴ ) . لطفا توجه داشته باشید که می توانیم بجای [*] هر یک از ترکیبات دلخواه را که شاخص سوره ۱ باشد جایگزین کنیم و بازهم عددی که بدست می آید مضرب ۱۹ خواهد بود، برای مثال عدد کوتاهی که شاخص سوره الفاتحه می باشد این است: ( ۱۷۱۳۹۱۰۱۴۳) ، این عدد نسبتاً کوتاه که دارای ده رقم است چنین بدست آمده که نخست شماره سوره الفاتحه ( ۱ ) ، و سپس تعداد آیات آن (۷) ،و سپس تعداد حروف این سوره ( ۱۳۹ ) و سپس حاصل جمع ارزش رقومی این حروف ( ۱۰۱۴۳) را پشت سر هم نوشتیم اینک اگر بجای آن عدد ۲۷۲ رقمی این عدد نسبتاً کوتاه ده رقمی (1713910143) را بنویسیم باز هم حساب ما درست در می اید.

17 12[*][*] 24[*][*][*][*] 34 [*][*][*][*] 43[*][*][*] 54[*][*][*][*]


در تصدیق نماز روز جمعه


[۸] از آنجا که نماز جمعه دارای ۲ خطبه و ۲ رکعت است ( که جمعاً = ۴ )، روز جمعه فقط ۱۵ بار سوره الفاتحه را میخوانیم عبدالله اریک به این مطلب پی برد که اگر دو الفاتحه را از نماز ظهر روز جمعه حذف کنیم و عدد ۱۵ را جایگزین عدد ۱۷ کنیم باز هم عددی که باقی میماند مضرب ۱۹ است، این تصدیق می کند که نماز جمعه، در ظهر، دارای (۲) “الفاتحه” است. عدد درازی که در زیر نمایش داده شده، شاخص ۵ نمازی است که روز جمعه باید بجا آورده شود؛مضرب ۱۹ است.

   15 12[*][*] 24[*][*] 34[*][*][*][*] 43[*][*][*][*] 54[*][*][*][*]


“كليد” ( الفاتحه ) حتما باید به زبان عربی خوانده شود


[۹] اولین سوره ی قرآن دارای چنان نوشتار ریاضی است که بزرگترین ریاضی دانان روی زمین را به همآورد خواهی فرا میخواند و آنها از چنین عظمتی در حیرت هستند اینک به این واقعیت ارزشمند پی برده ایم که وقتی سوره “کلید” را در نماز میخوانیم چیز خارق العاده ای در جهان رخ میدهد و ما با آفریدگارمان ارتباط برقرار میکنیم ،نتیجه ی آن این است که از همین حالا و برای همیشه شادی و خوشبختی را احساس خواهیم کرد. ما از طریق ارتباطی که ۵ بار در روز با آفریدگار مقتدر مان برقرار میکنیم، روح خود را تقویت می کنیم و خود را برای آن روز بزرگی که با خدا دیدار خواهیم کرد آماده میکنیم ،فقط آنهایی که روح خود را تقویت کنند میتوانند در برابر حضور فیزیکی خدا تاب آورند و سرشار از شادمانی شوند.

تمام تسلیم شدگان از هر جا که باشند کلمات سوره الفاتحه را که عین کلام خداست، و خدا به این منظور آنرا به ما اهدا کرده که بتوانیم با او ارتباط برقرار کنیم، می خوانند (۲:۳۷).

 واژهحرفارزش رقومی
۱.بسمب۲
۲.بسمم۲
۳.رحمنم۴۰
۴.رحیمم۴۰
۵.الحمدم۴۰
۶.ربب۲
۷.عالمینم۴۰
۸.رحمنم۴۰
۹.رحیمم۴۰
۱۰.مالکم۴۰
۱۱.یومم۴۰
۱۲.نعبدب۲
۱۳.مستقیمم۴۰
۱۴.مستقیمم۴۰
۱۵.انعمتم۴۰
۱۶.علیهمم۴۰
۱۷.مغضوبم۴۰
۱۸.مغضوبب۲
۱۹.علیهمم۴۰
  جمع:۶۰۸ (۱۹ × ۳۲)


كشف ادیب یوکسل نیز اعجاز سوره “کلید” را هر چه بیشتر نشان میدهد و ثابت می کند که الفاتحه حتماً باید به زبان عربی خوانده شود.

وقتی “کلید” را بعربی می خوانید، ۱۹ بار لب های شما با هم تماس پیدا میکنند.لب ها فقط هنگام تلفظ “ب”, “م” با هم تماس پیدا می کنند.

۴ “ب”، و ۱۵ “م” در سوره الفاتحه دارد که حاصل جمع آنها (۱۹ = ۴ + ۱۵) است. ارزش رقومی “ب” ۲ است، در نتیجه، “ب” میشود 8=۲×4 و ارزش رقومی “م” ۴۰ است که در نتیجه، ۱۵ “م” می شود ( ۱۵ × ۴۰ = ۶۰۰ )

عددی که از حاصل جمع آنها بدست می آید ( ۶۰۸= ۸ + ۶۰۰ )، مضرب ۱۹ است .(۱۹ × ۳۲ )


در تصدیق ۵ وعده نماز روزانه ، و
تعداد رکوع ها، سجود، و تشهد


[۱۰] یکی از چالشهای متداول این است، اگر ( همانطور که در ۳۸,۱۱۴، ۶:۱۹ گفته شده )، قرآن کتابی است کامل که جزئیات در آن آمده پس تعداد رکعت های هر نماز در کجای آن آمده است؟ این افراد به این علت این سوال را مطرح می کنند که نمی دانند که به گزارش قرآن ابراهیم کسی است که نماز را آورده، نه محمد ( ۲۱:۷۳ و ۲۲:۷۸ ) اگر شماره ی سوره الفاتحه را که در هر پنج نماز خوانده را میشود بنویسیم، سپس عدد ( ۱ ) را برای اولین نماز که نماز پگاه است بنویسیم سپس تعداد رکعتهای آن (۲ ) سپس تعداد رکوع ( ۲ )، سجود( ۴ )، و تشهد ( ۱ ) را بنویسیم و به دنبال آن عدد ( ۲ ) را که دومین نماز یعنی نماز ظهر را نشان می دهد بنویسیم، سپس تعداد رکعتهای نماز ظهر ( ۴ ) سپس تعداد رکوع ها ( ۴ ) و سجود ( ۸ )، و سپس ( ۲ ) را که نشان می دهد چند بار تشهد میگوییم و به دنبال آن عدد ( ۳ ) که سومین نماز را نشان می دهد و … تا آخر ( تا نماز شب ) ادامه دهیم، یک عدد ۲۶ رقمی بدست می آید که مضرب ۱۹ است.

1 1 2 2 4 1 2 4 4 8 2 3 4 4 8 2 4 3 3 6 2 5 4 4 8 2


بنابراین، کد ریاضی قرآن تمام جزئیات نماز را مشخص میکند و معلوم میکند که هر نماز دارای چند رکعت چند رکوع ، و چند سجود است، و تشهد چند بار گفته می شود، و سوره ای که باید خوانده شود کدام است.

انفاق اجبارى (زکات)

زکات بايد در ” روز برداشت ” داده شود (۶:۱۴۱). هر وقت “در آمد خالص” دريافت می‌کنيم، بايد %۲/۵ آن را کنار بگذاريم و به اشخاص خاص واجد شرايط- بترتيب به والدين، خويشاوندان، يتيمان، فقرا، و مسافران بيگانه، بدهيم (۲:۲۱۵). اهميت حياتى زکات در قانون خدا منعکس شده است: “رحمت من همه چيز را در بر می‌گيرد، اما من آن را مختص پرهيزکارانى که زکات می‌دهند می‌کنم” (۷:۱۵۶).

زکات بايد با دقت حساب شود، و بطور مداوم هر وقت در آمدى دريافت کردیم، داده شود. مالياتهاى دولت بايد کسر شود، اما نه مخارج ديگر مانند بدهکارى ها، قسط ها، و مخارج زندگى. اگر شخصى آدم فقيرى نمی‌شناسد، می‌تواند زکات را به مسجد، يا مؤسسات خيريه اى که هدف اصلى آنها کمک به فقرا باشد، بدهد. کمک هاى مالى به مساجد يا بيمارستانها يا مؤسسات بعنوان زکات بحساب نمى آيد.

روزه

جزييات دقيق روزه گرفتن در آيات ۱۸۷-۲:۱۸۳ آمده است.

زیارت حج و عمره

يک بار در عمر زيارت حج و عمره براى اشخاصى که استطاعت مالى آن را دارند، مقرر گرديده است. زيارت کنندگان بايد در طی چهار ماه مقدس ذيحجه، محرم، صفر، و ربيع الاول (ماه هاى دوازدهم، اول، دوم، و سوم) جهت يادبود تسليم کامل و نمونه ابراهيم به خدا (ضميمه ۹)، به مکه بروند (۲:۱۹۷ )؛ (۳۶، ۹:۲). عمره همه وقت قابل اجرا است. مانند بقيه وظايف در اسلام، حج هم تغيير کرده است. اکثر مسلمانان حج را فقط در چند روزى از ماه ذيحجه بجا مى آورند، و آنها ماه هاى رجب، ذيقعده، ذيحجه، و محرم (ماه هاى هفتم، يازدهم، دوازدهم، و اول) را ماه هاى مقدس می‌دانند. اين تحريفى است که بشدت لعنت شده است (۹:۳۷).

زيارت با حمام کردن يا دوش گرفتن شروع می‌شود، بدنبال آن مرحله پاکى و تقدس که “احرام” خوانده می‌شود، انجام می‌گيرد که در طى آن مرد زيارت کننده پارچه دوخته نشده اى می‌پوشد، و زن زيارت کننده لباسى متواضع می‌پوشد (۲:۱۹۶). در خلال حج، آنها از روابط جنسى، کارهاى تجملاتى مانند تراشيدن صورت و کوتاه کردن موى سر، بحث و جدل، بد اخلاقى، و بد زبانى دورى می‌کنند (۲:۱۹۷). تميزى و حمام گرفتن و بهداشت عمومى تشويق شده است. هنگام ورود به مسجد مقدس در مکه، زيارت کننده با حمد و ستايش خدا، کعبه را هفت مرتبه دور می‌زند (۲:۱۲۵) ، (۲۹- ۲۲:۲۶). گفته متداول اينست: لبيک اللهم لبيک” (خداى من، به تو پاسخ داده ام). “لبيک لا شريک لک لبيک” (به تو پاسخ داده ام، و من اعلام می‌کنم که هيچ خدايى در کنار تو نيست؛ من به تو پاسخ داده ام). مرحله بعدى، هفت مرتبه راه پيمايى مسافت نيم مایلی بين تپه هاى صفا و مروه است که گاهى بحالت دويدن آهسته هم انجام می‌گيرد (۲:۱۵۸). در اينجا زيارت عمره به پايان می‌رسد.

سپس زيارت کننده به عرفات می‌رود تا يک روز خود را از سحر تا مغرب به عبادت، و حمد و ستايش، و ذکر خدا بگذراند (۲:۱۹۸). بعد از مغرب به مزدلفه می‌روند، جاييکه نماز شب انجام می‌گيرد، و ۲۱ ريگ بعنوان نشانه سنگسار کردن شيطان در منا، بر می‌دارند. از مزدلفه، زيارت کننده به منا می‌رود تا دو يا سه روز در آنجا بگذراند (۲:۲۰۳). اولين صبح در منا، زيارت کننده حيوانى براى قربانى هديه می‌کند تا فقيران را غذا دهد، و تا يادبودى باشد از مداخله خدا جهت نجات دادن اسماعيل و ابراهيم از شر حيله شيطان (۳۷:۱۰۷، ضميمه ۹). مراسم سنگسار کردن نشان دهنده تکذيب شرک شيطان است که با پرتاب هفت ريگ به هر يک از سه جايگاه، در حال حمد و ستايش خدا انجام می‌گيرد (۱۵:۳۴). سپس شخص به مکه باز می‌گردد و براى خدا حافظى هفت بار دور کعبه طواف می کند.

متأسفانه اغلب زوار مسلمان امروزى چنين رسم کرده اند که به زيارت آرامگاه محمد هم می‌روند و در آنجا مرتکب قبيح ترين اعمال بت پرستى می‌شوند، و اينچنين حج خود را باطل می‌کنند. قرآن مکرارا ً از “مسجد مقدس” صحبت می‌کند، در حالى که مسلمانان امروزى درباره “دو مسجد مقدس” صحبت می‌کنند! مسلمانان با قرار دادن آرامگاه محمد بعنوان “مسجد مقدس” ديگر، مرتکب بت پرستى آشکارى شده اند! اين سرپيچى کفر آميزى است از قرآن، و، مسخره تر اينکه حتى از حديث هم سرپيچى شده است. در حديث زير اين استهزاء نشان داده شده است:

ترجمه اين عبارت دروغين : “خدا يهوديان و مسيحيان را لعنت کرده است، بخاطر اينکه
آرامگاه پيامبرانشان را به مسجد تبديل کرده اند.”
[بخارى، چاپ نواوى، جلد ششم، صفحه ۱۴]
[بخارى، چاپ نواوى، جلد ششم، صفحه ۱۴]

مزاياى جسمانى

نماز خواندن، زکات دادن، روزه گرفتن در ماه رمضان، و حج، بعلاوه مزاياى گرانبهاى نفسانى، مزاياى جسمانى و اقتصادى فراوانى به همراه دارند.

بجا آوردن نماز پگاه (فجر)، از بى حرکت ماندن بدن به مدت زياد در خلال خواب شب جلوگيرى می‌کند؛ اکنون ثابت شده است که اين عمل از آرتروز جلوگيرى می‌کند. همچنين، سحر خيزى کمکى است جهت مقابله با افسردگى و ديگر مشکلات روانى. حالت سجده که در نماز تکرار می‌شود، رگهاى خونى داخل مغز را بزرگتر می‌کند، و در نتيجه به مغز خون بيشترى می‌رسد و اين باعث جلوگيرى از سردرد می‌شود. دولا شدن مکرر، تمرين مفيدى است براى کمر و مفاصل. همه اينها از نظر علمى ثابت شده است.

وضو گرفتن قبل از نماز ما را وادار می‌کند تا بيشتر از دستشويى استفاده کنيم. اين عمل ما را از مبتلا شدن به سرطان متداول و ويران کننده اى به اسم سرطان روده بزرگ، محافظت می‌کند. مواد شيميايى زيان آور به ادار و مدفوع تبديل می‌شوند. اگر اين مواد در روده بزرگ براى مدت زمانى طولانى باقى بمانند، مواد زيان آور دوباره جذب بدن می‌شود و باعث سرطان می‌شود.

روزه گرفتن در ماه رمضان باعث جمع شدن شکم جا باز کرده ما به اندازه طبيعى خود می‌شود، هنگام تبخير موقتى بدن فشار خون ما پايين مى آيد، سموم مضر بدن دفع می‌شوند کليه ها استراحت بيشترى می‌کنند، و با از بين رفتن چربيهاى مضر و اضافى، وزن بدن ما پايين مى آيد.

زکات و زيارت حج از نظر اقتصادى و اجتماعى داراى مزاياى فراوانى هستند.


دکمه بازگشت به بالا