ضميمه ۲- رسول ميثاق خدا

رسول ميثاق خدا

از آخرین عهد، قرآن ترجمه فارسی از ترجمهٔ تایید شده انگلیسی دکتر رشاد خلیفه


رسول ميثاق خدا، رسول متحد کننده است. مأموريت اوپاک کردن و متحد کردن اديان کنونى است در يک دين واحد : اسلام (تسليم).

اسلام اسم نيست ؛ بلکه توجيه تسليم کامل شخص است به تنها خدا، بدون بت قرار دادن عيسى، مريم، محمد يا مقدسين. هر کس داراى چنين مشخصاتى باشد “مسلمان” (تسليم شده) است. بنابراين، شخص ميتواند يهودى مسلمان، مسيحى مسلمان، هندوى مسلمان، بودايى مسلمان يا مسلمان مسلمان باشد.

رسول ميثاق خدا ادعاى خدا مبنى بر اينکه “تنها دين قابل قبول از نظر خدا، تسليم است” را تحويل ميدهد (۳:۱۹) و اينکه “هر کس غير از تسليم را بعنوان دين انتخاب کند، از او قبول نخواهد شد” (۳:۸۵).

رسول خدا بايد اثباتى جهت رسالتش نشان دهد. هر رسولى با نشانه هاى انکار ناپذير الهى مى آيد که ثابت مى کند که او از طرف قادر مطلق تأييد شده است تا پيغام هاى خدا را تحويل دهد. موسى چوب دستى خود را انداخت و به مار تبديل شد، عيسى بخواست خدا جزامى را شفا داد و مرده را زنده کرد، نشانه صالح شتر معروفش بود، ابراهيم از ميان آتش گذشت، و معجزه محمد قرآن بود (۵۱-۲۹:۵۰).

قرآن (آيات ۳:۸۱، ۳۳:۷، ۳۳:۴۰)، و انجيل (آيات ۳ – ۳:۱ در بخش ملاکى ) آمدن رسول متحد کننده، رسول ميثاق خدا را پيشگويى کرده اند. جايز است که رسولى با اين مأموريت بسيار مهم با قويترين معجزه حمايت شود (۳۵ – ۷۴:۳۰). در حالى که معجزات رسولان قبلى از لحاظ زمان و مکان محدود بوده اند، معجزه خدا جهت حمايت از رسول ميثاقش ابدى است؛ در هر زمان و هر مکانى می‌تواند بواسطه هر کسى مشاهده شود.

اين ضميمه شامل شواهد عينى، قابل امتحان، قابل تحقيق، و انکار ناپذيرى است که ثابت ميکند رشاد خليفه رسول ميثاق خدا است.

حقيقت قرآنى

يکى از پيشگويى هاى مهم در قرآن اينست که رسول ميثاق خدا پس از اينکه همه پيغمبران به اين دنيا آمدند، و پس از اينکه همه کتابهاى خدا تحويل داده شدند، فرستاده خواهد شد.

خدا از پيغمبران عهد گرفت، گفت، “من کتاب و حکمت به شما خواهم داد. بعد از آن، رسولى براى تصديق همه کتابهاى موجود خواهد آمد. به او ايمان آوريد و او را حمايت کنيد.” او گفت، “آيا با اين موافق هستيد و از اين ميثاق پيروى خواهيد کرد” آنها گفتند، “موافق هستيم.” او گفت، “پس شما شهادت داده ايد، و من هم با شما شاهد هستم.”
قرآن ۳:۸۱
3:81

محمد مارمادوک پيکتال آيه ۳:۸۱ را اينطور ترجمه کرد:

هنگاميکه الله عهد (خود را) با پيغمبران بست، (او گفت) : ببينيد آنچه من از کتاب و علم به شما داده ام. و بعدها رسولى بر شما خواهد آمد که آنچه را شما داريد، تصديق ميکند. به او ايمان آوريد و به او کمک کنيد. او گفت : آيا موافق هستيد، و آيا بار من را (که بر شما قرار دادم) در اين (مورد) برميداريد آنها جواب دادند : ما موافق هستيم. او گفت: پس شهادت بدهيد. من با شما شاهد هستم.

۳:۸۱ از نظر محمد مارمادوک پيکتال

ما از سوره ۳۳ مى‌آموزيم که محمد يکى از پيغمبرانى بود که با خدا آن عهد محکم را بست.

و هنگاميکه ما عهد محکمى از پيغمبران و از تو (اى محمد) و از نوح و ابراهيم و موسى و عيسى پسر مريم گرفتيم، ما از ايشان عهدى مهم گرفتيم.

۳۳:۷ بر طبق ترجمه محمد مارمادوک پيکتال

آیه ۳:۸۱ یکی از آیاتی است که معنی ” نبی” (پیامبر) و “رسول” ( فرستاده ) را بطور واضح تعریف می کند. پس، “نبی” آن رسولی است که از جانب خدا کتاب آسمانی می آورد در صورتی که “رسول” کسی است که برای تصدیق کتابهای آسمانی موجود از سوی خدا فرستاده میشود و هیچ کتاب جدیدی نمی آورد. طبق قرآن هر نبی، رسول نیز هست؛ ولی هر رسولی، نبی نیست.

به همه رسولان الزاماً کتاب آسمانی داده نمیشود برخلاف اعتقاد بعضی از فقهای مسلمان، هیچ منطقی نیست که خدا به پیامبری کتاب آسمانی بدهد، سپس از او بخواهد که آنرا فقط برای خود نگاه دارد ( ۲:۴۲,۱۴۶,۱۵۹ ) کسانی که به اندازه کافی با قرآن آشنایی ندارند خیال میکنند که هارون از آن جهت “نبی” خوانده شده ( ۵۳ : ۱۹ ) که کتاب آسمانی نداشته است در صورتی که قرآن بصراحت گفته است که فرقان به هر دو داده شد. موسی و هارون ( ۳۷:۱۱۷ ; ۲۱:۴۸)

قرآن در ۳۳:۴۰ به ما تعلیم میدهد که محمد آخرین پیامبر ( نبی ) خدا بود ولی او آخرین فرستاده ( رسول )
خدا نبود :

محمد پدر هیچیک از مردان شما نبود؛ او یک فرستاده ( رسول ) خدا بود و آخرین پیامبر ( نبی ) . [۳۳:۴۰ ]

کد ریاضی قرآن این مهم را تصدیق می کند ، اگر ارزش رقومی “محمد خاتم النبين” ( آخرین پیامبر) را با شماره سوره و آیه ای که این عبارت در آن آمده (۳۳:۴۰) جمع کنیم، ۱۳۴۹ بدست می آید که مضرب ۱۹ است ( ۷۱ × ۱۹). ولی عبارت “محمد خاتم المرسلين” ( آخرين رسول ) که نادرست است مضرب ۱۹ نیست.

تا آنجا که تاریخ به یاد دارد، رد کردن یک رسول زنده معاصر یک ویژگی انسانی بوده است. یوسف “آخرین رسول” اعلام شد (40:34). با این حال، رسولان بسیاری پس از او آمدند، از جمله موسی، داود، سلیمان، عیسی و محمد.

میثاق انجام شد

اگرچه از لحاظ این دنیا پیامبران مرده اند، ولی میدانیم که روحشان که شخص اصلی است اکنون در همان باغ عدنی که آدم و حوا در آن زندگی می کردند بسر می برند. بسیاری از آیات مانع از آن است که ما، مومنانی را که کالبدشان را رها میکنند و از این دنیا میروند مرده بپنداریم ( ۴:۶۹ ۳:۱۶۹ ۲:۱۵۴ ). اگرچه، آنها نمیتوانند به دنیای ما بازگردند (۲۳:۱۰۰)، ولی در بهشت زنده هستند لطفاً به ضمیمه ۱۷ نگاه کنید.


وقتی برای زیارت حج به مکه رفته بودم ،پیش از برآمدن آفتاب ،روز سه شنبه، سوم ذیحجه سال ۱۳۹۱ هجری قمری، برابر با ۲۱ دسامبر سال ۱۹۷۱ ، من ، رشاد خلیفه ، روح من ،که شخص اصلی است، نه کالبدم، به نقطه ای از کائنات برده شد و من بعنوان رسول میثاق خدا به تمام پیامبران معرفی شدم. من خودم از جزئیات و معنای حقیقی این رویداد تا رمضان ۱۴۰۸ بی اطلاع بودم.


آنچه من در هشیاری کامل شاهدش بودم این بود که من همچنان نشسته بودم و پیامبران، یکایک، نزد من آمدند، به چهره ام نگاه کردند و سرشان را به نشانه ی تصدیق تکان دادند خدا آنان را به همان گونه که در زمان خودشان می زیستند با لباس دوران خودشان به من نمایاند. جوی آکنده از شکوه ،شادی و احترام در آنجا حکمفرما بود.


هویت هیچیک از پیامبران بر من آشکار نشد بجز ابراهيم من میدانستم که همه پیامبران از جمله موسی, عیسی, محمد, هارون, داود، نوح و بقیه در آنجا حضور دارند فکر میکنم هویت ابراهیم به این دلیل بر من آشکار شد که خودم در آن باره سوال کردم . او شباهت زیادی به افراد خانواده ام داشت – به خودم، پدرم، عموهایم. آنجا بود که در شگفت شدم این پیامبر کیست که تا این اندازه به خویشاوندان من شباهت دارد؟ پاسخ فرا رسید: “ابراهیم” هیچ گفتگویی به زبان انجام نشد. تمام ارتباط ها، ارتباط های روحی و فکری بود.


درخور توجه است که تاریخی که میثاق با پیامبران در آن به انجام رسید سوم ذیحجه ۱۳۹۱ بود. اگر شماره ماه (۱۲) و روز (۳ ) و سال ( ۱۳۹۱ ) را با هم جمع کنیم عدد ۱۴۰۶ بدست می آید، یا ۷۴ × ۱۹. و این مطلب که مخرج مشترک قرآن ۱۹ است در سوره ۷۴ آمده است توجه شود که از نزول قرآن تا آشکار شدن معجزه ی قرآن نیز ۱۴۰۶ سال فاصله است (ضمیمه ۱).
رسالت رسول میثاق خدا این است که کتابهای آسمانی موجود را تصدیق کند، خالص کند، و پیام خدا را بصورت یک پیام واحد استوار کند، قرآن میگوید که وی وظیفه دارد پیام خدا را به اصل خود بازگرداند تا مومنان درستکار – از یهودی ،مسیحی ، مسلمان ، بودایی ، سیک ، هندو و غیره – از تاریکیها بیرون آیند و به روشنایی برسند (۶۵:۱۱; ۵:۱۹). او باید اعلام کند که اسلام (تسليم همه جانبه به خدا ) تنها دینی است که نزد خدا پذیرفته میشود (۳:۱۹).

هان، اینک رسولم را میفرستم تا راه را پیش روی من آماده سازد؛
پروردگاری را که می جویید و رسول میثاقی که طالبش هستید
ناگهان به معبد خواهد آمد.
آری او می آید، این قول رب الجنود است.
اما کیست که بتواند روز آمدن او را متحمل شود؟
و کیست که بتواند هنگام ظهور او بایستد؟
زیرا او مثل آتش سوزانی است که فلز را پالایش می کند، یا مانند تیزاب سفید کننده خواهد بود.
[ کتاب مقدس ؛ ملاکی ، فصل ۳، آیات ۱ تا ۳]
[ کتاب مقدس ؛ ملاکی ، فصل ۳، آیات ۱ تا ۳]

اثبات

نام رسول میثاق خدا ، بصورت رمز از طریق ،ریاضی، بعنوان “رشاد خلیفه” در قرآن آمده است. بیگمان در عصر کامپیوتر این بهترین روش معرفی رسول خدا به جهانیان است.

(۱) همانطور که در ضمیمه ۱ نشان داده شد معجزه ی بزرگ خدا در قرآن بر پایه عدد اول ۱۹ است که بمدت ۱۴۰۶ سال  (19×74) از اسرار بود. قادر متعال از پیش تعیین کرده بود که این معجزه ی مبهوت کننده از طریق رشاد خلیفه فاش شود. تلاش صدها فقيه مسلمان و خاورشناس بمدت ۱۴ قرن بی حاصل ماند، و به هیچیک از آنان اجازه داده نشد که بمعنای حروف مقطع قرآن پی ببرد.

(۲) قرآن برای مومنان و جویندگان راستین آسان شده است (۵۴:۱۷،۲۲،۳۲,۴۰ ; ۳۹:۲۸ ). قانون بدون تغییر خدا این است که هیچکس اجازه ندارد به مفاهیم قرآن پی ببرد مگر آنکه براستی مومن باشد و خدا به او اجازه داده باشد، چه رسد به اینکه کسی بخواهد بدون مجوز خدا به معجزه ی بزرگ او در کتاب آسمانی پی ببرد (۴۶- ۱۷:۴۵) (۱۸:۵۷) (۴۱:۴۴) (۵۶:۷۹) آشکار شدن معجزه ی قرآن توسط رشاد خلیفه، از نشانه های مهم رسالت اوست.


(۳) ریشه ی نام رشاد “رشد” ( پیرو راه راست ) است. ریشه ی این نام ۱۹ بار در قرآن آمده است. عدد ۱۹، مخرج مشترک قرآن است ( به فهرست لغات قرآن – كشف الآيات – چاپ اول، صفحه ۳۲۰ نگاه کنید ).


(۴) واژه رشاد در آیه های ۳۸ ، ۲۹: ۴۰ آمده است. واژه خلیفه در ۳۰ :۲ و ۲۶ : ۳۸ آمده است. توجه داشته باشید که اولین خلیفه، به خلیفه ای اشاره دارد که بشر نیست یعنی به شیطان اشاره دارد در صورتی که دومین “خلیفه” (سوره ۳۸ )، به خلیفه ای اشاره دارد که بشر است اگر شماره سوره ها و آیه هایی را که “رشاد” ( ۳۸ ، ۲۹:۴۰ ) و “خلیفه” ( ۳۸:۲۶ ) در آنها آمده با هم جمع کنیم، چنین بدست می آید :


( ۴۰ + ۲۹ + ۳۸ + ۳۸ + ۲۶ = ۱۷۱ = ۱۹ ×۹ )


(۵) از حاصل جمع شماره سوره ها و آیه هایی که دارای واژه ای هستند که از ریشه ی “رشد” گرفته شده ، و لغت “خلیفه” در آنها آمده – ۱۴۶۳ ، یا ۷۷ × ۱۹ بدست می آید، ( جدول ۱).

 “رشد”“خلیفه”
تعدادسورهآیهسورهآیه
—-—-—-—-—-
1.2186(2)30
2.2563826
3.46  
4.7146  
5.1178  
6.87  
7.97  
8.1810  
9.17  
10.24  
11.66  
12.2151  
13.4029  
14.38  
15.497  
16.722  
17.10  
18.14(سوره 2
19.21تکراری است)
 —–—–—–—-
 22411453856
 1145+224+56+38= 1463 =19×77
جدول 1 : سوره ها و آیه ها “رشد” و “خلیفه”


(۶) از حاصل جمع تمام سوره ها و آیه هایی که ریشه ی نام رشاد در آنها آمده است ، عدد ۱۳۶۹ یا (19×72)+1 بدست می آید و از حاصل جمع تمام سوره ها و آیه هایی که “خلیفه” در آنها آمده عدد ۹۴ یا ۱ – ( ۵ × ۱۹ ) بدست می آید.

جالب است که عددی که از “رشد” بدست می آید یکی اضافه می آورد و عددی که از “خلیفه” بدست می آید یکی کسر دارد و این گویای آن است که نام این رسول دقیقاً باید “رشاد خلیفه” باشد، نه هر “رشاد”، یا “خليفه” نامی.

(۷) ارزش رقومی “رشاد” ۵۰۵ است، و ارزش رقومی “خلیفه” ۷۲۵ (جدول ۷، ضمیمه ۱). اگر ارزش رقومی “رشاد خلیفه ” ( ۱۲۳۰ ) را با شماره سوره ها و آیه هایی که از اول قرآن تا آیه ای که برای اولین بار واژه ای در آن آمده که از ریشه ی “رشد” گرفته شده جمع کنیم ۱۴۲۵ یا ( ۷۵ × ۱۹ ) بدست می آید جزئیات آن در جدول ۲ آمده است.


(۸) اگر از اول قرآن تا آیه ای که برای اولین بار واژه ای در آن آمده که از ریشه “رشد” گرفته شده، شماره هر آیه را با هم جمع کنیم

(۱ + ۲ + ۳ + … + n)

و حاصل جمع شماره سوره هایشان را به آن اضافه کنیم ۱۷۲۳۳ یا ۱۹ × ۹۰۷ بدست می آید ( جدول ۲).


(۹) حروف مقطع زیر بنای معجزه ی قرآن هستند. سوره هایی که دارای حروف مقطع هستند عبارتند از سوره های :

۲, ۳, ۷, ۱۰, ۱۱, ۱۲, ۱۳, ۱۴, ۱۵, ۱۹, ۲۰, ۲۶, ۲۷, ۲۸, ۲۹, ۳۰, ۳۱, ۳۲, ۳۶, ۳۸, ۴۰, ۴۱, ۴۲, ۴۳, ۴۴, ۴۵, ۴۶, ۵۰, ۶۸

اگر حاصل این اعداد را ( ۸۲۲ ) با ارزش جمع رقومی ” رشاد خليفه ” ( ۱۲۳۰ ) جمع کنیم، ۲۰۵۲، یا ۱۰۸×۱۹ بدست می آید.

شماره سورهشماره آیاتحاصل جمع آیات
1728
218517205
——————
319217233(19×907)
جدول 2 : سوره ها و تعداد آیات از اول قرآن تا اول آیه ای که برای اولین بار کلمه ای که در آن آمده که ریشه “رشد” گرفته شده است
همچنین : رشاد (505) + خلیفه (725) + حاصل جمع شماره سوره ها (3) +آیه ها (192) =
505 + 725 + 3 + 192 = 1425 = 19×75
شماره سورهشماره آیاتحاصل جمع
2286288
4176180
7206213
11123134
18110128
21112133
4085125
491867
7228100
——————
22411441368(19×72)
جدول 3 : سوره هایی که واژه ای در آن است که از ریشه “رشد”گرفته شده

(۱۰) همانطور که در جدول ۳ نشان داده شد، اگر شماره همه سوره هایی را که واژه ای در آن آمده که از ریشه ی رشد گرفته شده با هم جمع کنیم، و تعداد آیات را نیز به آن اضافه کنیم ۱۳۶۸، یا ۷۲× ۱۹ بدست می آید.

(۱۱) اگر بترتیب – از چپ به راست – شماره ی سوره، سپس تعداد آیات آن سوره، و سپس شماره ی هر آیه را پس از اولین (۲:۱۸۶) تا آخرین آیه ای (۷۲:۲۱) که واژه ای در آن آمده است که از ریشه ی “رشد” گرفته شده، بنویسیم عدد بسیار درازی بدست می آید که دارای ۱۱۰۸۷ رقم است و مضرب ۱۹ است. این عدد دراز با شماره ی سوره ۲ آغاز میشود، و به دنبال آن تعداد آیات سوره ۲ – از اولین آیه ای که “رشد” در آن آمده ( آیه ۱۸۶ )تا پایان سوره ( که ۱۰۰ آیه است ) نوشته می شود. پس این عدد با ( ۲۱۰۰ ) شروع میشود. به دنبال آن ، شماره ی یکایک آیه ها را از آیه ۱۸۷ تا آیه ۲۸۶ پشت سرهم مینویسیم ،پس، عددی که شاخص سوره ۲ است

۲ ۱۰۰ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ….. ۲۸۵ ۲۸۶

است. همین کار را تا پایان ۷۲:۲۱ که “رشد” برای آخرین بار در آیه ای بکار رفته است، انجام می دهیم. عدد آخر به این شکل است :

۲ ۱۰۰ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ….. ۷۲ ۲۱ ۱ ۲ ۳ ….. ۱۹ ۲۰ ۲۱

بترتيب: شماره ی سوره، سپس تعداد آیات طبق آنچه گفته شد، سپس شماره هر آیه ( از ۲:۱۸۷ تا ۷۲:۲۱) یعنی پس از اولین آیه تا آخرین آیه ای که واژه ای در آن آمده که از ریشه “رشد” گرفته شده، نوشته شده است.
عددی که بدست می آید دارای ۱۱۰۸۷ رقم است؛ این عدد ۱۱۰۸۷ رقمی، مضرب ۱۹ است.

(۱۲) اگر شماره سوره ها و آیه ها را پس از آیه ای که برای اولین بار واژه ای در آن آمده که از ریشه ی “رشد” گرفته شده تا ۳۸:۲۶ که برای آخرین بار واژه “خلیفه” در آن آمده بررسی کنیم متوجه می شویم که از حاصل جمع شماره این سوره ها با تعداد آیاتشان ۴۵۴۱ ، یا ۱۹ × ۲۳۹ بدست می آید. ( جزئیات در جدول ۴).

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع
2100 (187-286)102
3200203
4176180
5120125
3683119
37182219
382664
——————
74038014541(19×239)
جدول 4 : سوره ها و آیه ها از اولین “رشد” تا “خلیفه”

(۱۳) وقتی ارزش رقومی “رشاد” (۵۰۵)، و سپس ارزش رقومی “خلیفه” ( ۷۲۵ ) را بنویسیم و به دنبال آن شماره ی سوره هایی را بنویسیم که دارای واژه ای هستند که از ریشه “رشد” گرفته شده و سپس شماره ی هر آیه را از آیه ای که برای اولین بار واژه ای در آن آمده که از ریشه ی “رشد” گرفته شده (۲:۱۸۶) تا آیه (۳۸:۲۶) که واژه “خلیفه” در آن آمده به دنبال هم بنویسیم عدد درازی بدست می آید که مضرب ۱۹ است.

آیه ۲:۱۸۶ اولین آیه ای است که واژه ای در آن آمده که از ریشه “رشد” گرفته شده است. از اینرو مینویسیم :۲۱۸۶ دومین آیه ای که واژه ای در آن آمده که از ریشه “رشد” گرفته شده، آیه 2:256 است. پس، ۲۵۶ را می نویسیم؛ روشن است که شماره ی سوره را دوباره نمی نویسیم آیه ی بعدی ۴:۶ می باشد. از اینرو می نویسیم (۴۶) و همینطور ادامه می دهیم تا سرانجام عدد ۳۸۲۶ نوشته شود ( واژه “خلیفه” در ۳۸:۲۶ آمده است. عدد نهایی به این شکل است :

505      725      2      186      256      4     6  …  38      26

بترتیب: ارزش رقومی رشاد” ارزش رقومی “خلیفه” شماره سوره و شماره تمام آیه هایی که واژه ای در آنها آمده که از ریشه رشد گرفته شده تا شماره ی سوره و آیه ای که خلیفه” در آن آمده است ۳۸:۲۶


تنها دین پذیرفته شده از سوی خدا اسلام است [ ۱۹: ۳ ]


(۱۴) قرآن سه رسول دین اسلام ( تسليم ) را مشخص می کند:

  • ابراهیم ، کسی است که تکالیف دین اسلام را آورد. ارزش رقومی نام او = 258
  • محمد ، کسی است که قرآن را آورد. ارزش رقومی نام او = 92
  • رشاد ، کسی است که حجت دین اسلام را آورد. ارزش رقومی نام او = 505

  258 + 92 + 505 = 855 (19 x 45 ) حاصل جمع ارزش رقومی این سه نام

یهودیت راستین، مسیحیت راستین، و اسلام راستین به یک دین واحد تبدیل میشوند – از هر لحاظ به خدا تسلیم بودن و تنها به او اخلاص ورزیدن.
ادیان کنونی، از جمله یهودیت مسیحیت و اسلام سخت تحریف و تباه شده اند و نابود خواهند شد ( ۹:۳۳ )
( ۶۱ : ۹ ) ( ۴۸:۲۸ )


(۱۵) از آنجا که قرآن در بسیاری از آیه ها به ” ابراهیم، اسماعیل و اسحاق ” اشاره می کند، پیشنهاد شد که نام اسمعیل و نام اسحق نیز به این سه رسول اضافه شود قابل توجه است که اگر ارزش رقومی اسمعیل و اسحق را به آن اضافه کنیم باز هم عددی بدست می آید که مضرب ۱۹ است همانطور که در جدول ۵ نشان داده شده ، عدد جدیدی که از این حاصل جمع بدست می آید ۱۲۳۵ ، یا ۱۹ × ۶۵ است. اگر نام یکی از این سه رسول: ابراهیم ، محمد ، رشاد حذف شود عدد بدست آمده دیگر مضرب ۱۹ نخواهد بود.

نامارزش رقومی یکایک حروفحاصل
ابراهیم1 + 2 + 200 + 5+ 10 + 40258
اسمعیل1 + 60 + 40 + 70+ 10 + 30211
اسحق1 + 60 + 8 + 100169
محمد40 + 8 + 40 + 492
رشاد200 + 300 + 1 + 4505
————————————1235———————————–1235(19×65)
جدول 5 : ارزش رقومی این پنج رسول

چرا ۸۱؟ آیه ۸۱ و سوره ۸۱


(۱۶) آیه ۸۱ از سوره ۳ از ظهور رسول میثاق خدا خبر داده است اگر ارزش رقومی “رشاد” (۵۰۵)، “خلیفه” ( ۷۲۵ ) را با شماره این آیه (۸۱) جمع کنیم ( ۶۹ × ۱۹ = ۱۳۱۱ = ۸۱ + ۷۲۵ + ۵۰۵ ) بدست می آید.


(۱۷) اگر سوره ۸۱ را بررسی کنیم، می بینیم که در آن از رسولی سخن گفته شده که از سوی خدا مجوز دارد، و از وی سخت پشتیبانی می شود ( آیه ۱۹ ) پس، آیه ۸۱ سوره آل عمران و آیه نوزده سوره ۸۱ ارتباط محکم و مسلمی با اسم “رشاد خلیفه” دارند:
( ۵۰۵ + ۷۲۵ + ۸۱ = ۱۳۱۱ =۱۹ × ۶۹)


(۱۸) اگر از اول قرآن تا آیه ۳:۸۱ که از ظهور رسول میثاق خبر می دهد، شماره سوره ها را با تعداد آیاتشان جمع کنیم، ۳۸۰ یا ۲۰ × ۱۹ بدست می آید. اقلام ریز این داده ها در جدول ۶ آمده است.

سورهتعداد آیاتحاصل جمع
178
2286288
38184
——————6——————-374——————-380(19×20)
جدول 6 : سوره آیه ها از 1:1 تا 3:81


(۱۹) ارزش رقومی آیه ی ۳:۸۱ (۱۳۱۴۸) یا ( ۶۹۲ × (۱۹ است این عدد از حاصل جمع ارزش رقومی یکایک حروف در این آیه بدست آمده است.

(۲۰) اگر به آن بخش از آیه ۳:۸۱ که بطور خاص به رسول میثاق اشاره دارد نگاه کنیم
جَاءَ كُمْ رَسُولٌ مُّصَدِقَ لِمَا مَعَكُمْ .(رسولی خواهد آمد که آنچه را آورده اید تصدیق کند) در عربی : متوجه میشویم که ارزش رقومی این عبارت کلیدی ۸۳۶، یا ( ۴۴ × ۱۹ ) است.


“بیگمان تو یکی از رسولان هستی” ( ۳ : ۳۶ )


(۲۱) توسط جبرییل، فرشته ی خدا بطور قطع به من گفته شد که آیه ۳ از سوره ۳۶، بطور خاص به من اشاره دارد. اگر فقط سوره هایی را که حروف مقطع دارند بشماریم، یعنی از سوره ۲ شروع کنیم، سپس سوره ۳، سپس سوره ۷، و…. می بینیم که سوره ۳۶ سوره یاسین ، نوزدهمین سوره است.



(۲۲) آیه ۳ از سوره ۳۶ میگوید : بیگمان، تو یکی از رسولان هستی، ارزش رقومی این جمله ۶۱۲ است. از حاصل جمع این عدد (۶۱۲) با شماره این سوره (۳۶) و این آیه (۳) و ارزش رقومی “رشاد خلیفه” (۷۲۵ + ۵۰۵)، چنین بدست می آید

36 + 3 + 612 + 505 + 725 = 1881 = 19 x 99


(۲۳) سوره ۳۶ دارای ۸۳ آیه است. اگر شماره این سوره (۳۶) و تعداد آیات آنرا (۸۳) با ارزش رقومی نام “رشاد خلیفه” (۷۲۵) + (۵۰۵) جمع کنیم، ( ۷۱ × ۱۹ = ۱۳۴۹ = ۸۳ + ۳۶ + ۷۲۵ + ۵۰۵) بدست می آید.

(۲۴) از 3:81, که از ظهور رسول میثاق خبر میدهد تا سوره ۳۶ درست ۳۳۳۰ آیه است. اگر ارزش رقومی نام “رشاد خلیفه” (۱۲۳۰) را با تعداد آیه ها ( ۳۳۳۰ ) جمع کنیم ( ۴۵۶۰ = ۳۳۳۰ + ۷۲۵ + ۵۰۵ ) بدست می آید که مضرب ۱۹ است. ( ۲۴۰× ۱۹= ۴۵۶۰ )

(۲۵) از ۳:۸۱ تا ۳۶:۳ درست ۳۳۳۳ آیه است.با افزودن این عدد به ارزش رقومی “رشاد” ( ۵۰۵ )،این

3333 + 505 = 3838 = 19 x 202

بدست می آید.

(۲۶) از ۱:۱ تا ۳۶:۳ درست ۳۷۰۵ آیه وجود دارد، یا ۱۹۵× ۱۹ ( جدول ۷ ).

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع آیات
 1728
228641041
320020100
91278128
34541485
35451035
3623
——————
6663705(19×195)257925(19×137575)
جدول 7 : سوره ها و آیه ها از سوره 1 تا آیه سوم از سوره 36


(۲۷) حاصل جمع شماره آیه ها از ۱:۱ تا ۳۶:۳ عدد ۲۵۷۹۲۵ یا ( ۱۹ × ۱۳۵۷۵ )است. ( جدول ۷).

(۲۸) از حاصل جمع شماره سوره ها – از سوره ۱ تا سوره ۳۶ ، عدد ۶۶۶ بدست می آید ( جدول ۷) اگر این عدد را با ارزش رقومی “رشاد خلیفه” ( ۵۰۵ + ۷۲۵) جمع کنیم و ارزش رقومی آیه ۳ از سوره ۳۶ را که میگوید،”قطعاً، تو یکی از رسولانی” (۶۱۲) به آن اضافه کنیم (۲۵۰۸ = ۶۱۲ + ۷۲۵ + ۵۰۵ + ۶۶۶) بدست می آید که مضرب ۱۹ است ( ۱۳۲× ۱۹ = ۲۵۰۸).

(۲۹) اگر عددی را که از حاصل جمع یکایک آیه ها بدست می آید

(۱ + ۲ + ۳ + … + n)

-از ۲:۱۸۶ که برای اولین بار واژه ای در آن آمده که از ریشه ی “رشد” گرفته میشود تا ۳۶:۳ ( که تو از رسولانی ) – حساب کنیم و عدد (۳۵) را که تعداد این سوره هاست بعلاوه شماره ی سوره ها به آن اضافه کنیم، ۲۴۱۳۹۵ یا ( ۱۲۷۰۵× ۱۹) بدست می آید ( جدول ۸ ).

تعدادشماره سورهحاصل جمع آیات
1.2 (186-286)23836
2.320100
3.415576
4.57260
10.98128
33.341485
34.351035
35.36 (1-3)6
——————
35665240695
35 + 665 + 240695 = 241395 (19×12705)
جدول 8 : سوره ها و آیه ها از اولین “رشد” تا 36:3


(۳۰) از حاصل جمع شماره سوره ها از سوره ای که برای اولین بار واژه ای در آن آمده که از ریشه ی “رشد” گرفته شده تا ۳:۳۶ عدد ۶۶۵، یا ۳۵ × ۱۹ بدست می آید توجه داشته باشید که تعداد این سوره ها ۳۵ تا است ( جدول ۸ )


“رسولی برای اهل کتاب”
( یهودیان، مسیحیان و مسلمانان )

ای مردمی که کتاب آسمانی دارید، رسول ما پس از مدتها بی رسولی نزد شما آمده است ، تا چیزهایی را برای شما روشن کند مبادا بگویید، هیچ پند دهنده یا هشدار دهنده ای برای ما نیامده است. اکنون پند دهنده و هشداردهنده ای نزد شما آمده است. خدا برهمه چیز تواناست.[5:19]
[5:19]

(۳۱) پیداست که شماره این آیه ۱۹ است که مخرج مشترک قرآن است و توسط رشاد خلیفه کشف شد، و ۱۹ واژه در قرآن وجود دارد که از ریشه ی “رشد” گرفته شده اند.

(۳۲) اگر ارزش رقومی نام “رشاد خلیفه”(۱۲۳۰) را با شماره این سوره (۵) و این آیه (۱۹) جمع کنیم، چنین بدست می آید

۱۲۳۰ + ۵ + ۱۹ = ۱۲۵۴ = ۱۹ × ۶۶


(۳۳) از حاصل جمع شماره سوره ها با تعداد آیاتشان از اول قرآن تا این آیه (۵:۱۹) چنین بدست میاید: ۷۰۳، یا ( ۳۷ × ۱۹) به جدول ۹ نگاه کنید.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع
178
2286288
3200203
4176180
51924
——————
15688703(19×73)
جدول 9: سوره ها و آیات از ابتدا تا 5:19.

(۳۴) آیه ۲ از سوره ۹۸ که “حجت” یا “دلیل روشن” نام دارد، از ظهور رسول میتاق که برای اهل کتاب ( یهودیان مسیحیان و مسلمانان ) خواهد آمد، خبر می دهد. اگر ارزش رقومی نام “رشاد خلیفه ” را ( ۵۰۵ + ۷۲۵ ) به
شماره این سوره (۹۸) و این آیه (۲) اضافه کنیم، چنین بدست می آید: ۷۰ × ۱۹= ۱۳۳۰ = ۲ + ۹۸ + ۷۲۵ + ۵۰۵ ).

آن عده از اهل کتاب (یهودیان ،مسیحیان مسلمانان) که ایمان ندارند ،و نیز مشرکان، علیرغم نشانه های واضحی که به آنها داده شده ایمان نخواهند آورد [۹۸:۱]رسولی از جانب خدا صحیفه های مقدس را برای آنها تلاوت می کند [۹۸:۲]

(۳۵) قابل توجه است که واژه “بینه” که حجت” معنی میدهد و نام سوره ۹۸ است، فقط ۱۹ بار در قرآن بکار رفته است این هم یکی دیگر از تصدیق های ریاضی است که نشان میدهد خدا ۱۹ را که عدد اول است حجتی قرار داده که ثابت میکند قرآن کتاب اوست و رسولی که در ۹۸:۲ از او صحبت شده “رشاد خلیفه” است.


رسولی روشنگر آمده است [ ۱۳ : ۴۴]


(۳۶) از حاصل جمع شماره سوره ها و تعداد آیات هر سوره از ۱:۱ تا ۴۴:۱۳ چنین بدست می آید ۵۴۱۵، یا ۱۵ × ۱۹×۱۹ ( جدول ۱۰).

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع
178
2286288
3200203
4176180
5120125
9127136
415495
425395
4389132
441357
——————
99044255415(19x19x15)
جدول 10: سوره ها و آیات 1:1 تا 44:13.


(۳۷) از حاصل جمع شماره این سوره (۴۴) با شماره آیه ای که از رسول میثاق خبر میدهد (۱۳)، عدد ۵۷ یا ( ۳ × ۱۹ ) بدست می آید. ( جدول ۱۰).


پایان گرفتن دنیا


(۳۸) فقط خداست که آینده را می داند. بدیهی است که او دقیقاً می داند که این دنیا در چه تاریخی به آخر می رسد
( ۷:۱۸۷) (۳۱:۳۴ ) (۳۳:۶۳) (۴۱:۴۷ ) (۴۳:۸۵).
قرآن به ما می آموزد که خدا برخی از اخبار آینده را برای رسولان منتخبش آشکار می کند ،دلایل روشنی در ضمیمه ۲۵ نشان داده شده که ثابت میکند خدا ، رشاد خلیفه را طبق ۷۲:۲۷، مورد لطف قرار داد و تاریخ پایان گرفتن دنیا را بر او فاش کرد.

(۳۹) از اول قرآن تا آیه ۷۲:۲۷ دقیقاً ۵۴۷۲ ، ۱۹×۷۲×۴ آیه وجود دارد ، توجه داشته باشید که در آیه ۲۷ از سوره ۷۲ که از رسولی سخن می گوید که از آینده به او خبر داده میشود، و در این سوره ۴ واژه وجود دارد که از ریشه “رشد” گرفته میشود ( آیات 2 ، 10 ، 14 ، 21 سوره 72 ) از حاصل جمع ارزش رقومی ” رشاد خلیفه ” (۱۲۳۰) با شماره این سوره (۷۲) و شماره چهار آیه ای که لغتی در آن است که از ریشه “رشد” گرفته شده چنین بدست می آید :

( ۷۱ × ۱۹ = ۱۳۴۹ = ۲۱ + ۱۴ + ۱۰ + ۲ + ۷۲ + ۱۲۳۰).


(۴۰) آیه ۷۲:۲۷ با این گفته شروع میشود “الا من ارتضى من رسول” ( فقط رسولی که او انتخاب کند). جمله به رسولی اشاره دارد که خدا او را انتخاب میکند تا برخی از اخبار آینده را بر او فاش کند، و ارزش رقومی جمله ۱۹×۱۹ است. (جدول ۱۱).

حروفارزش رقومی
ا1
ل30
ا1
م40
ن50
ا1
ر200
ت400
ض800
ی10
م40
ن50
ر200
س60
و6
ل30
 …….
 1919
جدول 11 : ارزش رقومی رسول منتخب در 72:27 “الا من ارتضى من رسول”


چگونه میتوان رسولی راستین را از رسولی دروغین تشخیص داد

قرآن معیارهای روشنی آورده است که بوسیله آنها می توان رسولان راستین را که از سوی خدا فرستاده شده اند از رسولان دروغین تشخیص داد.

  • [۱] رسول خدا فقط و فقط به عبادت خدا فرمان می دهد و از شرک و بت پرستی به هر نحو یا تحت هر عنوان که باشد باز می دارد.
  • [۲] رسول خدا هرگز مزدی برای خود درخواست نمیکند.
  • [۳] خدا به رسولش مدرکی برای اثبات رسالت می دهد که انکارناپذیر است.

اگر کسی که مدعی رسالت است یکی از این سه شرط را نداشته باشد یک دروغگو است.


مهمترین تفاوتی که میان یک رسول خدا و یک رسول دروغین وجود دارد این است که رسول خدا از سوی خدا پشتیبانی می شود ولی کسی که به دروغ ادعای رسالت میکند از سوی خدا پشتیبانی نمی شود:

  • سربازان نامریی خدا از رسول خدا پشتیبانی می کنند


( ۳:۱۲۴ -۱۲۶ ) ( ۹ :۲۶ -۴۰ ) ( ۳۳ :۹ ) (۳۷:۱۷۱ -۱۷۳) (۴۸:۴۷) (۷۴:۳۱)

  • گنجینه الهی پشتیبان رسول خداست (۸-۶۳:۷)
  • پیروزی و سربلندی در این دنیا و نیز برای همیشه برای رسول خدا و مومنان تضمین شده است(۴۰:۵۱) (۵۸:۲۱)

بنابراین، دیر یا زود معلوم میشود که چه کسی واقعاً رسول خداست و چه کسی به دروغ ادعای رسالت کرده است.

وظایف اصلی رسول ميثاق خدا


همانطور که در قرآن ،۳:۸۱ گفته شده رسول ميثاق خدا تمام کتابهای آسمانی را که پیامبران آوردند، تصدیق می کند و آنها را به اصل خود باز می گرداند.


رحمتی از سوی خدا [ ۱۰۷ : ۲۱]


وقتی مومنان با مسئله ای روبرو میشوند برای رفع آن به دنبال راه حل می گردند، و همین همیشه باعث می شود که پرخاشگری، تفرقه و ناهماهنگی پیدا شود. از آیات ( ۲۱:۱۰۷ ) ( ۳:۱۶۴ ) ( ۲:۱۵۱ ) یاد می گیریم که خدا به لطف بیکرانش برای ما رسولانی میفرستد تا بهترین راه حلها را برای رفع این مشکلات به ما نشان دهد. آیه ۴۲:۵۱ به ما تعلیم میدهد که خدا رسولانش را میفرستد تا با ما ارتباط برقرار کند، و اطلاعات تازه ای پخش کند. از اینرو، در( ۸۰ ، ۴:۶۵ ) دستور اکید داده شده ،که تعلیماتی را که خدا از طریق رسولانش به ما می دهد قبول کنیم و درباره آن هیچ شکی به خود راه ندهیم.
فهرستی از وظایف رسول میثاق خدا در زیر آورده شده است:

۱. آشکار کردن و اعلان معجزه ی ریاضی قرآن ( ضمیمه (۱).
۲. افشا و حذف دو شبه آیه ۱۲۹ ، ۱۲۸ :۹ از قرآن ( ضمیمه (۲۴).
۳. توضیح دادن اینکه هدف از زندگی چیست؛ و چرا در این دنیا هستیم ( ضمیمه ۷ ).
۴. اعلام یک دین واحد برای جهانیان و پاکسازی دین یهود مسیح، و اسلام
از هرگونه تحریف و بدعت ( ضمیمه های ۱۳، ۱۹ ،۱۵ ).
۵. اعلام اینکه زکات(انفاق واجب) از شرایط نجات است (۷:۱۵۶)، و اینکه روش درست زکات دادن چگونه است ( ضمیمه (۱۵).
۶. فاش کردن زمان پایان دنیا ( ضمیمه ۲۵ ).
۷. اعلام این خبر که هر کس که قبل از ۴۰ سالگی بمیرد به بهشت می رود ( ضمیمه ۳۲).
۸ .توضیح چگونگی مرگ عیسی ( ضمیمه (۲۲).
۹. توضیح چگونگی وحی ،قرآن و سپس انتقال آن به محمد ( ضمیمه (۲۸).
۱۰. اعلام اینکه محمد ، شخصاً ، آنچه را که خدا به او وحی میکرد نوشت ( ضمیمه (۲۸).
۱۱. شرح اینکه چرا اکثر کسانی که به خدا ایمان دارند به بهشت نمی روند ( ضمیمه (۲۷).
۱۲. اعلام این مطلب که خدا هرگز به ابراهیم فرمان نداد که پسرش را بقتل برساند ( ضمیمه ۹).
۱۳. اعلام این خبر که راز خوشبختی حقیقی در چیست ( پیشگفتار، صفحه هجده ).
۱۴. چگونگی روش حکمهای جزایی ( ضمیمه ۳۷).
فهرستی از وظایف رسول میثاق خدا

دکمه بازگشت به بالا