ضميمه ۲۴- تحريف کلام خدا

تحريف کلام خدا

از قرآن، آخرین کتاب آسمانی، ترجمهٔ دکتر رشاد خلیفه


وجود یک نظام ریاضی مافوق بشر در قرآن، این کتاب آسمانی را از هر لحاظ حفظ می کند و درستی یکایک پدیده های آنرا ثابت میکند، نوزده سال پس از وفات پیامبر برخی از نگارشگران دو شبه آیه به پایان سوره ۹، آخرین سوره ای که در مدینه نازل شد .گنجانیدند شواهدی که در این پیوست گزارش شده، این شبه آیات را که مسلماً به دست بشر گنجانیده شده بود حذف میکنند قرآن را به اصالت اولیه اش بازمی گردانند، و با ارائه یک نمونه ،زنده نشان میدهند که کد ریاضی قرآن چگونه این کتاب را از کوچکترین دست زدنی حفظ می کند، از قرار تنها چیزی که کد ریاضی قرآن آنرا تکذیب میکند شبه آیه های (۱۲۹ ۹:۱۲۸ ) است که می خواستند در پایان سوره ۹ بگنجانند.
بیگمان، ما این کتاب را فرو فرستاده ایم و بیگمان ما از آن محافظت خواهیم کرد. [ ۹ : ۱۵]
[ ۹ : ۱۵]

قرآن آخرین کتاب خداست از اینرو خدا قول داده است که آنرا به تمام و کمال حفظ کند. خدا ترکیبات بسیار پیچیده و حساب شده ای از لحاظ ریاضی در کتاب خود قرار داده تا ما یقین پیدا کنیم که قرآن یک کتاب آسمانی است، و او آنرا به تمام و کمال حفظ خواهد کرد. شواهد عینی که در پیوست ۱ گزارش شده گواه آن هستند که هوشی بس تواناتر و برتر از آن انسان این نوشتار پیچیده ی ریاضی را در قرآن قرار داده است. کوچکترین تحریف در آخرین کتاب خدا سرانجام به گونه ای چشمگیر مشخص میشود و معلوم میشود که با کتاب هماهنگ نیست. هر تغییری – در یکی از سوره ها ،آیه ها ،کلمات و حتی یک حرف بسادگی آشکار می شود.


نوزده سال پس از مرگ محمد پیامبر خدا در زمان حکومت “عثمان” ، هیئتی از نگارشگران انتخاب شدند تا نسخه هایی از قرآن را برای پخش رونویسی کنند و به سرزمینهای تازه مسلمان بفرستند. قرار بود که این نسخه ها از روی نسخه ی اصلی قرآن که به دست محمد نوشته شده بود رونویسی شوند ( پیوست ۲۸ ).

نظارت این هیئت بعهده عثمان بن عفان، علی بن ابی طالب، زيد بن ثابت، أبي بن كعب، عبدالله بن الزبير، سعيد بن العاص، عبدالرحمن بن الحارث بن هشام بود. و البته شخص پیامبر تمام قرآن را به همان ترتیبی که بر او وحی شده بود نوشته بود پیوست (۲۳) و مشخص کرده بود که هر سوره و هر آیه بنا بر دستور خدا کجا و چگونه باید قرار گیرد آخرین سوره ای که وحی شد سوره ی نهم بود که در مدینه نازل شد؛ فقط سوره ۱۱۰، که سوره ای بسیار کوتاه است پس از سوره ۹ ، در منا نازل شد.


سرانجام، هيئت نگارشگران به سوره ی نهم رسیدند و آنرا در جای درست خود قرار دادند. یکی از نگارشگران پیشنهاد کرد که دو آیه به احترام پیامبر به آن افزوده شود بیشتر نگارشگران موافقت کردند. علی سخت برآشفت و شدیداً مخالفت کرد او مصرانه عقیده داشت که نباید در کلام خدا که به دست آخرین پیامبرش نوشته شده است کوچکترین تغییری داد.


این اعتراض علی در بسیاری از مأخذ مستند به ثبت رسیده است ولی من در اینجا به یک مأخذ قدیمی اشاره می کنم: الاتقان فی علوم القرآن نوشته جلال الدين السيوطى نشر الازهرية، قاهره مصر، ۱۳۱۸ قمری، صفحه ۵۹ [ به کادر ۱ نگاه کنید]


قعد على بن أبي طالب في بيته فقيل ما أقعدک قال رأيت كتاب الله يزادفيه
فحدثت نفسى أن لا ألبس ردائى الالصلاة حتى ا جمعه

ترجمه : از علی پرسیدند چرا در خانه نشسته ای و بیرون نمی آیی؟” گفت “چیزی به قرآن اضافه کرده اند، و من عهد کرده ام تا قرآن پاکسازی نشود، ردای خود را بر تن نکنم، جز برای نماز جمعه.” [ کادر ۱]
کادر 1

ابعاد هولناک این جنایت را میتوان با نگاهی به عواقب آن دریافت

  • (۱) عثمان بقتل رسید و علی بعنوان چهارمین خلیفه برگزیده شد.
  • (۲) پنجاه سال جنگ و خونریزی میان خلیفه جدید و یارانش با محمد پرستانی که قرآن را تحریف کردند در گرفت.
  • (۳) علی به شهادت رسید و پس از چندی یکایک افراد خانواده اش ،خانواده پیامبر، کشته شدند و جز چند زن و کودک کسی باقی نماند.
  • (۴) این فاجعه به جنگ معروف کربلا انجامید که در آن حسین بن علی و خانواده اش قتل عام شدند.
  • (۵) مسلمانان بمدت ۱۴۰۰ سال از دسترسی به قرآن خالص و تحریف نشده محروم ماندند.


سرانجام تحریف کنندگان قرآن در این جنگ پیروز شدند و آنچه رسماً در تاریخ به ثبت رسید عقاید و دیدگاه کسانی است که در جنگ پیروز شدند مسلماً دشمنان خدا بخواست خدا به این پیروزی ظاهری دست یافتند. دو دهه پس از فوت پیامبر، مشرکانی که در فتح مکه از پیامبر شکست خورده بودند ( ۶۳۲ سال پس از میلاد )دوباره به شرک بازگشتند. جای بسی شگفتی است که اینبار شخص پیامبر را معبود خود قرار دادند. واضح است که چنین مشرکانی لیاقت قرآنی خالص را نداشتند از اینرو مومنان راستینی که برای پاکسازی قرآن تلاش کردند به شهادت رسیدند، و پیروزی ظاهری نصیب تحریف کنندگان کلام خدا شد.


پس از این جنگ طولانی و ویرانگر مروان بن حکم اولین خلیفه زمان صلح بود (متوفی به سال ۶۵ قمری / ۶۸۴ میلادی) یکی از اولین کارهای او این بود که نسخه ی اصل قرآن را که پیامبر با دقت فراوان با دست خود نوشته بود از بیم بروز درگیریهای تازه نابود کرد [ نگاه کنید به علوم القرآن، اثر احمد فون دنفر بنیاد اسلامی، لستر بریتانیای کبیر؛ ۱۹۸۳ صفحه ۵۶] سوالی که در ذهن یک فرد باهوش مطرح می شود این است: اگر نسخه اصل قرآن با قرآنی که در آن زمان در دست مردم بود یکسان بود پس چرا مروان بن حکم باید آنرا از میان ببرد ؟!

با بررسی کهن ترین متون و مأخذ اسلامی متوجه میشویم که در صحت ۱۲۹- ۹:۱۲۸ ، همیشه شک بوده است. برای نمونه در حدیث معروف بخاری و الاتقان معروف السیوطی چنین میخوانیم که چندین شاهد به صحت یکایک آیه های قرآن شهادت دادند، به استثنای آیه های ۱۲۸ و ۱۲۹ سوره ۹ که نزد ابی خزیمه بن ثابت انصاری یافت شد و نزد غیر او نبود و چون بعضی از مردم علت این استثنای نابجا را پرسیدند، یک نفر حدیثی ساخت که اظهار میداشت شهادت خزیمه با شهادت دو نفر برابر است !!! “
با کمال شگفتی در تمام نسخه های کهن قرآن گزارش شده است که شبه آیات ( ۱۲۹- ۱۲۸: ۹ ) از آیات “مکی” هستند [ به کادر ۲ نگاه کنید].


در عنوان سوره ی نهم در یک قرآن متداول و مورد قبول عامه مشاهده می شود که این سوره از سوره های مدنی است؛ ” به استثنای دو آیه آخر؛ که مکی است”!!! [ کادر ٢]
کادر 2


چگونه ممکن است این آیه های “مکی” نزد خزیمه یافت شوند که از تازه مسلمانان مدینه بود؟! چگونه ممکن است که سوره ای مدنی شامل آیات مکی باشد، در صورتیکه همه متفق القولند که پس از هجرت پیامبر از مکه تمام آیات، “مدنی” هستند ؟؟!! به رغم استدلالهای فوق و تناقض هایی که در رابطه با شبه آیات 129-9:128 دیده می شود، هیچکس جرأت نداشت درستی آنها را مورد سوال قرار دهد اما کشف رمز ریاضی قرآن در سال ۱۹۷۴ طلیعه ی عصر جدیدی بود که در آن درستی هر پدیدهای در قرآن ثابت شد ( پیوست ۱ ).

از قرار معلوم، افزودن دو شبه آیه به قرآن چنین پیامدهایی داشت:

  • (۱) کار اصلی نظام پیچیده ریاضی قرآن معلوم شد، و
  • (۲) معجزه ای بزرگ را در حد خود نشان داد و
  • (۳) مومنان راستین از منافقان ( افراد سنت گرا ) جدا شدند. ترجمه دو شبه آیه در کادر ۳ نشان داده شده است:
«رسولی از میان شما به سوی شما آمده است که نمی‌خواهد سختی به شما برسد و به شما اهمیت میدهد و نسبت به مؤمنان رئوف و مهربان است. اگر روی برگردانند، بگو: «خداوند من را بس است، معبودی جز او نیست». من به او اعتماد کردم. او پروردگار عرش بزرگ است.» [ کادر ٣]
کادر 3

شواهد عینی


[۱] اولین ناهماهنگی در کد قرآن که بخاطر شبه آیات ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ پدید آمد هنگامی ظاهر شد که دیدیم شمارش واژه “الله” در قرآن به ۲۶۹۹ رسیده است و این در صورتی مضرب نوزده است که یکی از آن کم شود. در پایین هر صفحه از این ترجمه نوشته شده که چند واژه “الله” از اول قرآن تا آن صفحه وجود دارد. و حاصل جمعی که در آخرین صفحه نوشته شده نشان می دهد که جمعاً (۲۶۹۸ ) ۱۹ × ۱۴۲ واژه “الله” در قرآن وجود دارد، زیرا شبه آیات ( ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ ) پاکسازی شده اند.


[٢] حاصل جمع شماره آیه هایی که واژه “الله” در آنها آمده ( ۱۱۸۱۲۳) یا ( ۶۲۱۷ × ۱۹) است. یعنی اگر شماره همه آیه هایی را که واژه “الله” در آنها آمده با هم جمع کنیم عدد فوق بدست میآید. اگر شبه آیه ۱۲۹ : ۹ را نیز بحساب می آوردیم این پدیده از میان می رفت.


[۳] همانطور که در پایان سوره ی نهم در این ترجمه نشان داده شده است واژه “الله” جمعاً ۱۲۷۳ بار تا پایان سوره ۹ آمده است که این عدد مضرب نوزده است ۱۹×۶۷ اگر شبه آیات ( ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ ) را در محاسبه بگنجانیم، حاصل جمع به ۱۲۷۴ می رسد که مضرب نوزده نیست.


[۴] از آیه ای که اولین حروف مقطع در آن آمده ” ا . ل .م ” در (۲:۱ تا آیه ای که آخرین حروف مقطع در آن آمده ” نون” در (۶۸:۱)، ۲۶۴۱ = ( ۱۳۹× ۱۹ ) واژه “الله” وجود دارد. از آنجا که نوشتن فهرست سوره هایی که خارج از بخش حروف مقطع هستند آسانتر است، جدول ۱ نشان می د دهد که واژه “الله” جمعاً ۵۷ بار در این بخش از قرآن آمده است. ۲۶۹۸ واژه “الله” در قرآن وجود دارد اگر ۵۷ را از آن کم کنیم، ۲۶۴۱ بدست می آید که مضرب نوزده است ( ۱۳۹× ۱۹ =۲۶۴۱ = ۵۷ – ۲۶۹۸ ) ، یعنی از آیه ای که اولین حروف مقطع را دارد تا آیه ای که آخرین حروف مقطع را دارد جمعاً ۲۶۴۱ واژه “الله” وجود دارد اگر آنچه را بشر گنجانیده یعنی شبه آیات ۱۲۹ ، ۹:۱۲۸ را در محاسبه بگنجانیم تعداد واژه “الله” در بخشی که حروف مقطع نیز دارد، به ۲۶۴۲ می رسد که مضرب ۱۹ نیست.

سورهچند بار در آین سوره آمدهسورهچند بار در این سوره آمده
۱۲۸۴۱
۶۹۱۸۵۳
۷۰۱۸۷۱
۷۱۷۸۸۱
۷۲۱۰۹۱۲
۷۳۷۹۵۱
۷۴۳۹۶۱
۷۶۵۹۸۳
۷۹۱۱۰۴۱
۸۱۱۱۱۰۲
۸۲۱۱۱۲۲
   ۵۷ = (19×3)
جدول 1 :تعداد واژه “الله” در بخشی که هنوز حروف مقطع شروع نشده ، و نیز در بخشی که از آن به بعد حروف مقطع نیست
[۵] سوره ۹ از سوره هایی است که حرف مقطع ندارد، اگر به ۸۵ سورهای که حرف مقطع ندارند نگاه کنیم می بینیم که واژه “الله” فقط در 57 سوره آمده است ( ۳ × ۱۹). حاصل جمع شماره ی آیه ها در تمام سوره هایی که واژه “الله” در آنها آمده است ۱۰۴۵، یا ( ۵۵ ×۱۹ ) است. اگر شبه آیات ( ۱۲۹، ۱۲۸ :۹ ) را هم در محاسبه بگنجانیم، به تعداد آیاتی که واژه “الله” دارند یکی اضافه می شود.


[۶] واژه “الله” از سوره ۹ که بسم الله ندارد تا سوره ۲۷ که خلاء بسم الله در آن جبران میشود، در ۵۱۳ آیه ۱۹ × ۲۷ آمده است در ضمن از سوره ۹ تا سوره ۲۷ نوزده سوره وجود دارد (جدول ۲) اگر شبه آیات ۱۲۹ ،۹:۱۲۸ را در محاسبه می گنجاندیم تعداد آیه هایی که واژه “الله” در آنها آمده به ۵۱۴ آیه می رسید، و این پدیده از میان می رفت.

چند سورهکدام سوره هاچند آیه اش “الله” دارد
۱.۹۱۰۰
۲.۱۰۴۹
۳.۱۱۳۳
۴.۱۲۳۴
۵.۱۳۲۳
۶.۱۴۲۸
۷.۱۵۲
۸.۱۶۶۴
۹.۱۷۱۰
۱۰.۱۸۱۴
۱۱.۱۹۸
۱۲.۲۰۶
۱۳.۲۱۵
۱۴.۲۲۵۰
۱۵.۲۳۱۲
۱۶.۲۴۵۰
۱۷.۲۵۶
۱۸.۲۶۱۳
۱۹.۲۷۶
۱۹۳۴۲۵۱۳
تعداد سوره ها = 19
حاصل جمع شماره سوره ها = ۳۴۲ = ۱۹ × ۱۸
حاصل جمع شماره آیه ها = ۵۱۳ = ۱۹ × ۲۷
جدول 2 : تعداد واژه “الله”از غیبت بسم الله تا بسم الله فوق العاده


[۷] واژه “اله” که “خدا” معنی می دهد در ۹:۱۲۹ دیده میشود این واژه جمعاً ۹۵ بار ( ۱۹ × ۵) در قرآن آمده است، اگر شبه آیات ۱۲۹, ۱۲۸ : ۹ را در محاسبات بگنجانیم یکی به آن اضافه می شود، و ۹۶ واژه “اله” خواهیم داشت.


[۸] فهرست لغات قرآن نشان می دهد که ۱۱۶ واژه “رسول” در قرآن آمده است. یکی از این واژه ها در شبه آیه ۹:۱۲۸ دیده میشود. با حذف این شبه آیه، ۱۱۵ واژه “رسول” باقی می ماند. رسول دیگری که در این محاسبه بحساب نمی آید رسولی است که در ۱۲:۵۰ از او صحبت شده زیرا در آنجا این کلمه به “رسول فرعون” اشاره دارد، نه رسول خدا. بنابراین واژه رسول ۱۱۴ بار ( ۶× ۱۹) برای “رسول خدا” بکار برده شده است.


[۹] واژه دیگری که فوق العاده مهم است و در شبه آیات ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ نوشته شده است واژه “رحيم” ( بخشایشگر است این واژه در قرآن انحصاراً بعنوان یکی از نامهای خدا بکار رفته است و پس از آنکه رحیم را که در ۹:۱۲۸، به پیامبر عطف کرده اند حذف کنیم جمعاً ۱۱۴ بار این واژه در قرآن آمده است ( ۶ × ۱۹ = ۱۱۴). به استناد آیات قرآن ( ۷:۱۸۸ ) (۱۰:۴۹) ( ۷۲:۲۱ ) پیامبر هرگز قدرتی نداشته و ندارد که بتواند دیگران را مورد بخشایش قرار دهد.

[۱۰] فهرست لغات قرآن نشان میدهد که ۲۲ واژه “عرش” (تخت) در قرآن آمده است. پس از حذف آنچه به باطل در شبه آیه ۹:۱۲۹ گنجانیده شده و “عرش” یوسف در ( ۱۲:۱۰۰) و عرش ملکه سبا در ( ۲۷:۲۳) درست ۱۹ واژه عرش باقی میماند این نیز ثابت میکند که واژه عرش در ۹:۱۲۹ جزء قرآن نیست.

[۱۱] فرمان قرآنی “قل” (بگو) ۳۳۲ بار در قرآن آمده است. واژه “قالو” (گفتند) نیز ۳۳۲ بار در قرآن آمده است. از آنجا که واژه “قل” (بگو) در شبه آیه ۹:۱۲۹ دیده میشود افزایش آن این پدیده ی برجسته را در قرآن از میان می برد.


[۱۲] قرآن دارای ۶۲۳۴ آیه ی شماره دار و ۱۱۲ آیه ی بدون شماره ( بسم الله الرحمن الرحيم ) است. پس قرآن جمعاً دارای ۶۳۴۶ آیه است ( ۳۳۴ × ۱۹). شبه آیات ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ این رابطه های حساس قرآنی را از میان می برند.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع شماره آیه هاجمع کل
۱۷۲۸۳۶
۲۲۸۶۴۱۰۴۱۴۱۳۲۹
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۱۱۴۶۲۱۱۴۱
۶۵۵۵۶۲۳۴۳۳۳۴۱۰۳۴۶۱۹۹
   (۱۹ × ۱۹ × ۹۵۹)
جدول 3 : کد ریاضی شماره سوره ها و آیه های قران بر پایه ی 19


[۱۳] علاوه بر آنچه درباره تعداد واژه ها در بالا گفته شد، شبه آیات (۱۲۹ ،۹:۱۲۸) برخی از رابطه هایی را که از لحاظ ریاضی در قرآن وجود دارد از میان می برند. وقتی تعداد آیات هر سوره را با شماره یکایک آیه های آن سوره جمع کنیم

( ۱ + ۲ + ۳ + … +n )

تعداد آیات را با حرف n نشان می دهیم – و شماره هر سوره را اضافه مکنیم، حاصل جمع آن در تمام قرآن ۳۴۶۱۹۹ ، یا ۱۹×۱۹×۹۵۹ است. این پدیده درستی یکایک آیات قرآن را تصدیق می کند، و ثابت کند که شبه آیات ۹:۱۲۸ و ۹:۱۲۹ در قرآن جایی ندارند. جدول ۳ محاسباتی را که در بخش ۱۳ انجام شد به اختصار نشان میدهد، شبه آیات ۱۲۹- ۹:۱۲۸ این پدیده را غیر ممکن می کنند.

سورهتعداد آیاتجمع آیاتجمع کل
۱۷۲۸۳۶
۴۱۷۶۱۵۵۷۶۱۵۷۵۶
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۱۱۴۶۲۱۱۴۱
   ۱۵۶۰۶۶
   (۱۹ × ۸۲۱۴)
جدول 4 : نمودار کد ریاضی قرآن در 85 سوره ای که حرف مقطع ندارند


[۱۴] اگر همان محاسباتی را که در بخش ۱۳ انجام دادیم فقط با ۸۵ سوره ای که حرف یا حروف مقطع ندارند ( که سوره ۹ نیز جزء آنهاست انجام دهیم، بازهم از حاصل آنها عددی بدست آید که مضرب ۱۹ است. از حاصل جمع تمام سوره هایی که حروف مقطع ندارند ،(۱۵۶۰۶۶ یا ۸۲۱۴ × ۱۹) بدست می آید این نتیجه به این واقعیت بستگی دارد که سوره ۹، ۱۲۷ آیه داشته باشد نه ۱۲۹ آیه، نمودار این بسامد در جدول ۴ نشان داده شده است. شبه آیه ها، این رابطه ی حساس را که میان سوره هاست از میان می برند.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع شماره سوره ها با تعداد آیاتشان
۱۷۸
۴۱۷۶۱۸۰
۵۱۲۰۱۲۵
۶۱۶۵۱۷۱
۸۷۵۸۳
۹۱۲۷۱۳۶
  ۷۰۳ (۱۹ × ۳۷)
جدول 5 :سوره هایی که حروف مقطع ندارند ،تعداد آیاتشان از اول قرآن تا سوره 9
[۱۵] اگر از اول قرآن تا آخر سوره ۹ ، شماره ی سوره هایی را که حروف مقطع ندارند با تعداد آیاتشان جمع کنیم، ۷۰۳، یا ( ۳۷ × ۱۹) بدست آید. این داده ها در جدول ۵ نشان داده شده است. این پدیده به این واقعیت بستگی دارد که سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه باشد.

[۱۶] اگر از ۹:۱ که بسم الله ندارد تا پایان قرآن، شماره ی ۸۵ سوره ای را که حرف مقطع ندارند با تعداد آیات و حاصل جمع شماره آیاتشان جمع کنیم، عدد ۱۱۶۰۹۰، یا ۶۱۱۰ × ۱۹ بدست آید، این داده ها در جدول ۶ نشان می داده شده است ،اگر ۱۲۹ ،۹:۱۲۸ را به تعداد آیات اضافه کنیم این سوره ۱۲۹ آیه خواهد داشت که جمع كل آن ۱۱۶۳۴۹ است و مضرب ۱۹ نیست.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع شماره آیه هاجمع کل
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۱۶۱۲۸۸۲۵۶۸۴۰۰
۱۱۳۵۱۵۱۳۳
۱۱۴۶۲۱۱۴۱
   ۱۱۶۰۹۰ (۱۹ × ۶۱۱۰)
جدول 6 : هشتاد و پنج سوره ای که حرف مقطع ندارند و تعداد آیاتشان از غیبت بسم الله در سوره 9 تا آخر قرآن
[۱۷] اگر همان محاسباتی را که در بخش ۱۶ انجام دادیم از سوره ۹ که بسم الله ندارد تا سوره ۲۷ که دو بسم الله دارد انجام دهیم از حاصل جمع آنها ۱۱۹۹۶۶ یا ( ۱۹ × ۶۳۱۴ ) بدست می آید، اگر سوره ی نهم دارای ۱۲۹ آیه می بود این پدیده از میان می رفت، و حاصل جمع به ۱۹ تقسیم نمیشد از آنجا که این پدیده به غیبت بسم الله در سوره ۹ مربوط می شود اقلام ریز آن در جدولی در پیوست ۲۹ نشان داده شده است.

[۱۸] اگر محاسباتی را که در بخش های ۱۶ و ۱۷ انجام شد از (۹:۱) که بسم الله ندارد تا ۷۴:۳۰ که عدد ۱۹ در آن آمده انجام شود، می بینیم که جمع کل ۲۰۷۶۷۰ یا ( ۱۰۹۳۰ × ۱۹ ) خواهد شد (جدول ۷). سوره ۹ باید ۱۲۷ آیه داشته باشد.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع شماره آیه هاجمع کل
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۱۰۱۰۹۵۹۹۵۶۱۱۴
۷۳۲۰۲۱۰۳۰۳
۷۴۳۰۴۶۵۵۶۹
۲۷۳۹۴۲۸۸۲۰۰۶۴۳۲۰۷۶۷۰
   (۱۹ × ۱۰۹۳۰)
جدول 7 : سوره ها و آیه ها از غیبت بسم الله تا 74:30
[۱۹] سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه است. حاصل جمع ارقام آن ۱۰ است ( ۱+۲+۷ = ۱۰ ) اینک تمام آیه هایی را که جمع ارقام آنها ۱۰ است، از سوره ۹ که بسم الله ندارد تا سوره ۲۷ که دو بسم الله دارد بررسی می کنیم. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود. حاصل جمع ارقام بجای ۲۴۷۰ (۱۳۰× ۱۹)، ۲۴۷۲ میشد که مضرب ۱۹ نیست و این پدیده نیست میشد. جدول ۸ این داده ها را نشان میدهد.

شماره سورهتعداد آیاتچند آیه اش چنین استجمع کل
۹۱۲۷۱۲۱۴۸
۱۰۱۰۹۱۰۱۲۹
۱۱۱۲۳۱۱۱۴۵
۱۲۱۱۱۱۰۱۳۳
۱۳۴۳۳۵۹
۱۴۵۲۴۷۰
۱۵۹۹۹۱۲۳
۱۶۱۲۸۱۲۱۵۶
۱۷۱۱۱۱۰۱۳۸
۱۸۱۱۰۱۰۱۳۸
۱۹۹۸۹۱۲۶
۲۰۱۳۵۱۲۱۶۷
۲۱۱۱۲۱۰۱۴۳
۲۲۷۸۷۱۰۷
۲۳۱۱۸۱۱۱۵۲
۲۴۶۴۶۹۴
۲۵۷۷۷۱۰۹
۲۶۲۲۷۲۲۲۷۵
۲۷۲۹۲۵۸
۳۴۲۱۹۵۱۱۷۷۲۴۷۰
۳۴۲ = ۱۹ × ۱۸ & ۲۴۷۰ = ۱۹ × ۱۳۰
جدول 8 : آیه هایی که حاصل جمع ارقام آنها 10 می باشد، از 9:1 تا 27:29


[۲۰] بدعت گذاران می خواستند ما باور کنیم که سوره نهم ۱۲۹ آیه دارد عدد ۱۲۹ به ۹ ختم می شود. اینک بیایید ببینیم که اولین سوره و آخرین سوره ای که تعداد آیات آنها به ۹ ختم میشود کدام سوره ها هستند. آنها عبارتند از سوره ۱۰ و سوره ۱۰۴ . اگر شماره سوره ها و آیه ها و حاصل شماره آیه ها را از جمع سوره ۱۰ تا سوره ۱۰۴ جمع کنیم، عدد ۲۳۶۵۵ بدست می آید که مضرب ۱۹ است ( ۱۲۴۵×۱۹). اقلام ریز آن در جدول ۹ نشان داده شده است.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع شماره آیه هاجمع کل
۱۰۱۰۹۵۹۹۵۶۱۱۴
۱۵۹۹۴۹۵۰۵۰۶۴
۲۹۶۹۲۴۱۵۲۵۱۳
۴۳۸۹۴۰۰۵۴۱۳۷
۴۴۵۹۱۷۷۰۱۸۷۳
۴۸۲۹۴۳۵۵۱۲
۵۲۴۹۱۲۲۵۱۳۲۶
۵۷۲۹۴۳۵۵۲۱
۸۱۲۹۴۳۵۵۴۵
۸۲۱۹۱۹۰۲۹۱
۸۷۱۹۱۹۰۲۹۶
۹۶۱۹۱۹۰۳۰۵
۱۰۴۹۴۵۱۵۸
۷۴۸۶۲۷۲۲۲۸۰۲۳۶۵۵
   (۱۹ × ۱۲۴۵)
جدول 9 : همه سوره هایی که تعداد آیاتشان عددی است که به 9 ختم می شود

اگر سوره ۹ را با تعداد غلط آیاتش ۱۲۹ در محاسبه بگنجانیم نه تنها تعداد ،آیات، بلکه حاصل جمع آنها را نیز دیگرگون میکند – در آنصورت حاصل تعداد آیات ۷۵۶ = ۱۲۹ + ۶۲۷ جمع می شد، و جمع کل، ۲۳۶۵۵ نمیشد – و رابطه هایی که بصورت رمز میان آنها وجود دارد از میان می رفت. ( جدول ۹).

سورهتعداد آیاتدارای چند 1 می باشد
171
4176115
...
912761
...
11351
11461
  . . . . .
  1406(19×74)
جدول 10 : شمارش 1 ها در 85 سوره ای که حروف مقطع ندارند
[۲۱] شبه آیات را به یایان سوره ۹ اضافه کردند، و شماره ی آنها ۱۲۸ و ۱۲۹ است. اگر به این دو عدد نگاه کنیم دو ۱ دو ۲ یک ۸، و یک ۹ در آنها می بینیم اینک تمام آیه های قرآن را بررسی می کنیم و تمام ۱ ها را می شماریم ،یعنی تمام ۱ ها را در آیه هایی که ۱ دارند – مانند ۱، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳، …، ۲۱، ۳۱ میشماریم در سراسر قرآن ۲۵۴۶ عدد ۱ وجود دارد (۱۹ × ۱۳۴) مشروط بر آنکه تعداد درست آیات سوره ۹ یعنی ۱۲۷ را در محاسبه حساب کرده باشیم. اگر ۱۲۸ و ۱۲۹ را نیز در محاسبه بگنجانیم، حاصل جمع آن، ۲۵۴۸ خواهد شد که مضرب ۱۹ نیست ( جدول ۱۱ ).

سورهتعداد 1 هاتعداد 2 هاتعداد 8 هاتعداد 9 هاجمع کل
۱۱۱۰۰۲
۲۱۵۹۱۴۶۵۵۴۸۴۰۸
۹۶۱۳۱۲۲۲۲۱۳۶
۱۰۳۱۲۱۲۱۲۱۹۴
۱۱۴۱۱۰۰۲
 ۲۵۴۶۱۶۴۱۹۰۸۸۳۳۵۹۲۸
 (۱۹ × ۱۳۴)   (۱۹ × ۳۱۲)
جدول 11 : شمارش تمام ارقامی که در 128 و 129 وجود دارند، در تمام قرآن
[۲۲] چون سوره ۹ از سوره هایی است که حرف مقطع ندارد اینبار به ۸۵ سوره ای که حرف مقطع ندارند نگاه میکنیم و تمام آیه هایی را که (۱) دارند. می شماریم همانطور که در جدول ۱۰ نشان داده شده است جمعاً ۱۴۰۶ (۱) در تمام سوره هایی که حرف مقطع ندارند وجود دارد که این عدد مضرب ۱۹ است ( ۷۴ × ۱۹) پر واضح است که اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود بخاطر ۱۲۸ و ۱۲۹، دو (۱) اضافه می آمد، و رابطه هایی که بصورت رمز میان آنها وجود دارد از میان میرفت.


[۲۳] اینک همان محاسباتی را که در بخشهای ۲۱ و ۲۲ برای “۱” انجام دادیم برای همه ۲ها، ۸ ها، و ۹ ها در قرآن انجام میدهیم همانطور که در جدول ۱۱ نشان داده شده است حاصل جمع تمام ۲ ها، ۸ ها، و ۹ ها (۳۳۸۲ ) ، یا (۱۹×۱۷۸) است. حاصل جمع تمام ۱ها ، ۲ها ، ۸ها و ۹ها در قرآن (۵۹۲۸ = ۳۳۸۲ + ۲۵۴۶ )، یا ۳۱۲ × ۱۹ است.

در این پدیده ی قابل توجه تک تک آیه های قرآن و تک تک ارقامی را که در اعداد ۱۲۸ و ۱۲۹ هست بررسی کرده ایم از آنجا که ۱۲۸ و ۱۲۹ جمعاً ۶ رقم است اگر این دو شبه آیه غیر الهی را نیز در محاسبه بگنجانیم جمع کل این ارقام در قرآن به ( ۵۹۳۴ = ۶ + ۵۹۲۸ ) می رسد که مضرب نوزده نیست.


[۲۴] از حاصل جمع ارقام آیه ها ( از ۱ تا ۹ ) در ۸۵ سوره ای که حرف مقطع ندارند از جمله سوره ۹ که ۱۲۷ آیه دارد، (۲۷۰۷۵) یا ( ۷۵ × ۱۹ × ۱۹ ) بدست می آید.


[۲۵] از حاصل جمع ارقام آیه ها و سوره های قرآن عددی بدست می آید که مضرب ۱۹ است، مشروط بر آنکه تعداد درست آیات سوره ۹، یعنی ۱۲۷ را در محاسبه حساب کنیم برای اینکار فهرستی از ۱۱۴ سوره قرآن و تعداد آیات هر سوره تهیه کنید. ارقام هر یک از سوره ها را با هم جمع کنید.


مثلا، حاصل جمع ارقام عدد ۱۰= ۱، عدد ۱۱= ۲، عدد ۱۲= ۳ عدد ۹۹ = ۱۸ ، تا آخر. عددی که از حاصل جمع ارقام تمام سوره ها بدست می آید ۹۷۵ میباشد. همین کار را برای تعداد آیات هر سوره انجام دهید، برای نمونه سوره دوم قرآن ۲۸۶ آیه دارد، حاصل جمع ارقام عدد ۲۸۶ ( ۱۶= ۲ + ۸ + ۶ ) است ، حاصل جمع ارقام آیات سوره نهم (۱ + ۲ + ۷ = ۱۰) است. از حاصل جمع ارقام تعداد آیات در ۱۱۴ سوره قرآن عدد ۹۰۶ بدست می آید. بنابراین ، حاصل جمع كل سوره ها و تعداد آیات ۱۸۸۱، است که مضرب ۱۹ است ( ۹۹× ۱۹ = ۱۸۸۱= ۹۰۶ + ۹۷۵)، طبیعتاً، اگر سوره ی نهم ۱۲۹ آیه داشت این مشاهدات امکان پذیر نبود، جدول ۱۲ این محاسبات را به اختصار نشان می دهد.

شماره سورهتعداد آیاتحاصل جمع ارقام سوره هاحاصل جمع ارقام آیه ها
۱۷۱۷
۲۲۸۶۲۱۶
۳۲۰۰۳۲
۹۱۲۷۹۱۰
۱۱۴۶۶۶
  ۹۷۵۹۰۶
۹۷۵ + ۹۰۶ = ۱۸۸۱ = ۱۹ × ۹۹
جدول ۱۲ : حاصل جمع ارقام همه سوره ها و آیه ها در قرآن
[۲۶] براستی معجزه است که اگر ارقام هر سوره را با هم جمع کنیم و آنرا با عددی که از حاصل جمع تعداد آیات آن بدست می آید، بجای جمع زدن درهم ضرب کنیم بازهم عددی بدست می آید که مضرب ۱۹ است. برای نمونه، سوره ۲ دارای ۲۸۶ آیه است. حاصل جمع ارقام آن ( ۲ + ۸ + ۶ = ۱۶ ) است. اینک اگر بجای اینکه ۲ و ۱۶ را مانند بخش ۲۵ باهم جمع کنیم ( ۲ + ۱۶ ) آنها را درهم ضرب کنیم ( ۲ × ۱۶ )عدد ۳۲ بدست می آید. اینکار برای یکایک سوره های قرآن انجام شده است. حاصل جمع کل برای تمام سوره ها ۷۷۷۱، یا (۴۰۹× ۱۹) است. بنابراین درستی یکایک آیات قرآن یک بار دیگر نیز تصدیق میشود و شبه آیه ها به هیچ وجه در آن راه پیدا نمی کنند. ( جدول (۱۳)

شماره سورهتعداد آیاتجمع ارقام سوره هاجمع ارقام آیه هاحاصل ضرب
۱۷۱۷۷
۲۲۸۶۲۱۶۳۲
۳۲۰۰۳۲۶
 
۹۱۲۷۹۱۰۹۰
 
۱۱۴۶۶۶۳۶
  ۹۷۵۹۰۶۷۷۷۱
    (۱۹ × ۴۰۹)
۹۷۵ + ۹۰۶ = ۱۸۸۱ = ۱۹ × ۹۹
جدول 13 : حاصل ضرب ارقام همه سوره ها و آیه های قرآن
[۲۷] اینک به پدیده ای دیگر نگاه میکنیم که براستی مبهوت کننده است سوره ۹ از سوره های فرد قرآن است و اگر همان محاسبه بالا را اینبار فقط درباره سوره های فرد قرآن انجام دهیم ، می بینیم که از حاصل جمع ارقام سوره ها، ۵۱۳ (۱۹ × ۲۷) بدست می آید ، و از حاصل جمع ارقام آیات ۴۳۷ یا ( ۱۹ × ۲۳ ) بدست می آید ، و حاصل جمع كل آنها (۹۵۰ = ۴۳۷ + ۵۱۳ ) یا ۵۰ × ۱۹ است. این پدیده جالب توجه در جدول ۱۴ نشان داده شده است.

سورهتعداد آیاتجمع ارقام سورهجمع ارقان تعداد آیاتجمع کل
۱۷۱۷۸
۳۲۰۰۳۲۵
 
۹۱۲۷۹۱۰۱۹
 
۱۱۳۵۵۵۱۰
  
  ۵۱۳۴۳۷۹۵۰
  (۱۹ × ۲۷)(۱۹ × ۲۳)(۱۹ × ۵۰)
جدول 14 : همان نمودار جدول 12 است ، ولی فقط سوره هایی را نشان می دهد که شماره شان فرد است
[۲۸] اینک همه سوره هایی را که دارای ۱۲۷ آیه یا کمتر است بررسی می کنیم ۱۰۵ سوره دارای این ویژگی است. حاصل جمع شماره سوره ها و تعداد آیات این ۱۰۵ سوره ، ۱۰۹۶۳ یا ( ۵۷۷×۱۹ ) است سوره ۹ تنها سوره ای است که ۱۲۷ آیه دارد، جدول (۱۵).
اگر سوره ی نهم ۱۲۹ آیه می داشت ، در فهرست این سوره ها قرار نمی گرفت و حاصل جمع شماره سوره ها و تعداد آیات آنها ۱۰۸۲۷ می شد ( ۱۰۸۲۷ = ۱۳۶ – ۱۰۹۶۳)، و این پدیده از میان می رفت و رابطه هایی که بصورت رمز در قرآن وجود دارد ناپدید می شد.

سورهتعداد آیاتجمع کل
۱۷۸
۵۱۲۰۱۲۵
۸۷۵۸۳
۹۱۲۷۱۳۶
۱۱۳۵۱۱۸
۱۱۴۶۱۲۰
۶۴۳۴۴۵۲۹۱۰۹۶۳
  (۱۹ × ۵۷۷)
جدول 15 : رابطه ی ریاضی میان تمام سوره هایی که دارای 127 آیه ، یا کمتر هستند

[۲۹] چون سوره ۹ از سوره های فرد قرآن است و تعداد آیات آن نیز فرد است اینک تمام سوره های فرد را که تعداد آیاتشان نیز فرد است بررسی میکنیم در این محاسبه ۲۷ سوره خواهیم داشت :

1, 9, 11, 13, 15, 17, 25, 27, 29, 33, 35, 39, 43, 45, 57, 63, 81, 87, 91, 93, 97, 101, 103, 105,107, 111 ، 113

تعداد آیات این سورهها بترتیب عبارتند از :

7, 127, 123, 43, 99, 111, 77, 93, 69, 73, 45, 75, 89, 37, 29, 11, 29, 19, 15, 11, 5, 11, 3, 5, 7, 5 ، 5

آیه حاصل جمع شماره این سوره ها و تعداد آیات آنها ۲۷۷۴ یا ۱۴۶×۱۹ است. گفتنی است که اگر تعداد آیات سوره ۹ را ، به غلط ۱۲۹ آیه فرض کنیم، این معجزه ناپدید خواهد شد.


[۳۰] تعداد درست آیات سوره ی نهم ۱۲۷ است که این یک عدد اول است – عدد اول ، عددی است که جز به خودش و به عدد ۱ به هیچ عدد دیگری تقسیم نمیشود اینک تمام سوره هایی را که تعداد آیاتشان، عدد اول است بررسی میکنیم این سورهها عبارتند از: ۱ ، ۹، ۱۳ ، ۳۳ ، ۴۳ ، ۴۵ ، ۵۷ ، ۶۳، ۸۱ ، ۸۷ ، ۹۳، ۹۷، ۱۰۱ ، ۱۰۳ ، ۱۰۵ ، ۱۰۷ ، ۱۱۱ و ۱۱۳ تعداد آیات این سوره ها بترتیب عبارتند از ۷ ، ۱۲۷ ، ۴۳ ، ۷۳، ۸۹ ، ۳۷ ، ۲۹ ، ۱۱ ، ۲۹ ، ۱۹ ، ۱۱ ، ۵ ، ۱۱ ، ۳ ، ۵ ، ۷ ، ۵ و ۵ اگر ارقام این سوره ها را با هم جمع کنید عدد ۱۳۷ بدست می آید، و اگر ارقام آیه ها را با هم جمع کنید عدد ۱۲۹ بدست می آید. جمع کل آنها ( ۲۶۶ = ۱۲۹ + ۱۳۷ ) یا ۱۴× ۱۹ است.


[۳۱] تحریف کنندگان دو شبه آیه به پایان سوره ، ۹ افزودند و همین باعث شد که تعداد آیات این سوره ، ۱۲۹ شود. از آنجا که عدد ۱۲۹ یک عدد ۳ رقمی است و بر ۳ قابل تقسیم است به سوره هایی که تعداد آیاتشان بر ۳ قابل تقسیم است و ۳ رقمی هستند نگاه میکنیم شش سوره دارای این ویژگی است. حاصل جمع شماره این شش سوره ۷۱ ، و حاصل جمع ـ تعداد آیات آنها ۷۶۵ است، جمع کل آنها ( ۸۳۶ = ۷۶۵ + (۷۱ ) یا ( ۱۹ × ۴۴ ) است. جدول ۱۶ این داده ها را نشان میدهد اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود در این جدول قرار می گرفت، و این پدیده از میان می رفت.

سورهتعداد آیاتجمع کل
۵۱۲۰۱۲۵
۶۱۶۵۱۷۱
۱۱۱۲۳۱۳۴
۱۲۱۱۱۱۲۳
۱۷۱۱۱۱۲۸
۲۰۱۳۵۱۵۵
۷۱۷۶۵۸۳۶
  (۱۹ × ۴۴)
جدول 16 : همه سوره هایی که شماره آیاتشان سه رقمی است،و به سه تقسیم میشوند
[۳۲] فرض کنیم که سوره ۹ ، همانطور که تحریف کنندگان می خواستند باور کنیم دارای ۱۲۹ آیه باشد، و همه سوره هایی را که دارای ۱۲۹ آیه یا بیشتر است بررسی کنیم. هشت سوره دارای این ویژگی است جدول ۱۷ این داده ها را نشان میدهد اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود حاصل جمع كل آيات ( ۱۷۰۶ = ۱۲۹+ ۱۵۷۷ ) می شد، که مضرب ۱۹ نیست.

شماره سورهتعداد آیات
۲۲۸۶
۳۲۰۰
۴۱۷۶
۶۱۶۵
۷۲۰۶
۲۰۱۳۵
۲۶۲۲۷
۳۷۱۸۲
 
 ۱۵۷۷
 (۱۹ × ۸۳)
جدول 17 : همه سوره هایی که دارای 129 آیه ، یا بیشتر هستند
[۳۳] اعداد ۱۲۷، ۱۲۸، ۱۲۹ همه دارای ۱ و ۲ می باشند. اینک به تمام سوره هایی که تعداد آیات آنها عددی است که در آن ۱ و ۲ است نگاه میکنیم اگر شماره این سوره ها و آیه ها را با هم جمع کنیم (۱۱۵۹) یا (۶۱ × ۱۹) بدست آید. (جدول ۱۸) اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود، جمع کل آن ( ۱۱۶۱ = ۲ + ۱۱۵۹ )میشد که مضرب ۱۹ نیست.

شماره سورهتعداد آیاتجمع کل
۵۱۲۰۱۲۵
۹۱۲۷۱۳۶
۱۱۱۲۳۱۳۴
۱۶۱۲۸۱۴۴
۲۱۱۱۲۱۳۳
۳۷۱۸۲۲۱۹
۶۵۱۲۷۷
۶۶۱۲۷۸
۹۲۲۱۱۱۳
۳۲۲۸۳۷۱۱۵۹
  (۱۹ × ۶۱)
جدول 18 : سوره هایی که تعداد آیات آنها عددی است که در آن 1 و 2 است،در رابطه با آیات مورد سوال (127،128،129)
[۳۴] شماره ی سوره ۹ یک رقم است. تعداد آیات این سوره ۱۲۷ است که در آن ۱ و ۲ وجود دارد. فقط یک سوره دیگر هست که همین ویژگی را دارد سوره ۵، شماره این سوره دارای یک رقم است و ۱۲۰ آیه دارد که در آن ۱ و ۲ وجود دارد. همانطور که در جدول ۱۹ نشان داده شده، تعداد آیات این دو سوره جمعاً ( ۲۴۷ = ۱۲۷ + ۱۲۰ ) یا ( ۱۳× ۱۹ ) است. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود، حاصل جمع آن ۲۴۹ می شد ( ۲۴۹ = ۲ + ۲۴۷)، که مضرب نوزده نیست.


[۳۵] تمام سورههایی را که تعداد آیاتشان عددی است که دارای 1 و 2 میباشند بررسی کردیم اینک تمام سوره هایی را بررسی کنیم که تعداد آیات آنها عددی است که با ۱ شروع می شود. ۳۰ سوره دارای این ویژگی است سوره های :

4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 20, 21, 23, 37, 49, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 82, 86, 87, 91, 93, 96, 100 ،101

تعداد آیات آنها بترتیب :

176, 120, 165, 127, 109, 123, 111, 128, 111, 110, 135, 112, 118, 182, 18, 13, 14, 11, 11, 18, 12, 12, 19, 17, 19, 15, 11, 19, 11 ، 11

است، حاصل جمع آیه های این 30 سوره  (1 + 2 + 3 + … + n) 126122 یا ( 19×6638 ) است.

اگر سوره ی نهم ۱۲۹ آیه میداشت حاصل آن ( ۱۲۶۳۷۹ = ۱۲۹ + ۱۲۸ + ۱۲۶۱۲۲ ) می شد، که مضرب ۱۹ نیست.

شماره سورهتعداد آیات
۵۱۲۰
۹۱۲۷
 ۲۴۷
 (۱۹ × ۱۳)
جدول 19 : سوره هایی که شماره سوره،یک رقمی است،و تعداد آیاتشان عددی است که در آن 1 و 2 است
[۳۶] سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه است، و حاصل جمع این ارقام ( ۷ + ۲ + ۱ + ۹) ، ۱۹ است. اینک به تمام سوره هایی که حاصل جمع ارقام سوره و تعداد آیاتشان ۱۹ می شود نگاه کنیم. 10 سوره دارای این ویژگی است، و حاصل جمع شماره این سوره ها با تعداد آیاتشان ۱۲۱۶ یا ( ۱۹ × ۶۴ ) .است جدول ۲۰ این داده ها را نشان میدهد.

شماره سورهتعداد آیاتجمع کل
۹۱۲۷۱۳۶
۲۲۷۸۱۰۰
۲۶۲۲۷۲۵۳
۴۵۳۷۸۲
۵۴۵۵۱۰۹
۶۴۱۸۸۲
۷۲۲۸۱۰۰
۷۷۵۰۱۲۷
۷۸۴۰۱۱۸
۸۴۲۵۱۰۹
۵۳۱۶۸۵۱۲۱۶
  (۱۹ × ۶۴)
جدول 20 : تمام سوره هایی که حاصل جمع ارقام سوره با ارقام تعداد آیات 19 می شود


آقای گاتوت آدیسوما از مسجد توسان
به دو مورد زیر پی برد.


[۳۷] سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه می باشد، و (۹) + (۷ + ۲ + ۱ ) میشود ۱۹ ، سه سوره دیگر در قرآن وجود دارد که جمع ارقام شماره سوره ۹ می شود و جمع ارقام تعداد آیاتشان ۱۰ میشود. این سوره ها عبارتند از سوره ۹ سوره ۴۵ ،سوره ۵۴ و سوره ۷۲ ، هریک از آنها بترتیب دارای ،۱۲۷ ، ۳۷، ۵۵ و ۲۸ آیه است. در این چهار سوره جمعاً ،۲۴۷ (۱۳×۱۹ ) آیه وجود دارد. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه بود، سرآغاز این جدول نبود. به جدول ۲۱ نگاه کنید.

شماره سورهتعداد آیات
۹۱۲۷
۴۵۳۷
۵۴۵۵
۷۲۲۸
 
 ۲۴۷
 (۱۹ × ۱۳)
جدول 21 : تمام سوره هایی که جمع ارقام سوره، 9 می شود ، و جمع ارقام آیات 10


[۳۸] اگر طبق ادعای تحریف کنندگان، سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود در آنصورت فقط یک سوره ی دیگر بود که جمع ارقام شماره سوره ۹، می شد، و جمع ارقام شماره آیاتش ۱۲ میشد و آن سوره ی ۲۷ است. همانطور که در جدول ۲۲ نشان داده شده ، اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه باشد مجموعه ای خواهیم داشت که با رابطه هایی که بصورت رمز در قرآن وجود دارد هماهنگی ندارد.

شماره سورهتعداد آیات
۹۱۲۹
۲۷۹۳
 
 ۲۲۲
 (مضربی از 19 نیست)
جدول 22 : سوره هایی که حاصل جمع ارقام سوره ، 9 میشود ، و حاصل جمع ارقام آیات 12 میشود، با فرض براینکه سوره 9 دارای 129 آیه باشد
[۳۹] فرض کنیم که سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه باشد. از آنجا که عدد ۱۲۹ به “۹” ختم می شود، به تمام سوره هایی که تعداد آیات آنها به ۹ ختم می شود نگاه می کنیم، ۱۳ سوره در قرآن وجود دارد که تعداد آیات آنها عددی است که به “۹” ختم میشود این سوره ها عبارتند از: سورههای ۱۰، ۱۵، ۲۹، ۴۳، ۴۴، ۴۸، ۵۲، ۵۷، ۸۱ ۸۲، ۸۷ ، ۹۶ و ۱۰۴ تعداد آیات آنها بترتیب عبارت است از ۱۰۹، ۹۹، ۶۹، ۸۹، ۵۹، ۲۹، ۴۹، ۲۹، ۲۹، ۱۹، ۱۹، ۱۹، و ۹ .
همانطور که در جدول ۲۳ نشان داده شده است نتایج بسیاری بدست خواهیم آورد که با نظام ریاضی قرآن مطابقت میکنند – مشروط بر آنکه سوره شماره ۹ در این محاسبات حذف شود، زیرا این سوره دارای ۱۲۹ آیه نیست. جمع کل آیات این ۱۳ سوره ، بدون سوره ۹، ۶۲۷ ، یا ( ۱۹ × ۳۳ ) است. در ضمن، اگر شماره سوره، و شماره آیات و تعداد آیات را با هم جمع کنیم، ۲۳۶۵۵ یا ( ۱۲۴۵× ۱۹ ) بدست می آید. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود ،این پدیده از میان می رفت.

سورهتعداد آیاتجمع آیاتجمع کل
۱۰۱۰۹۵۹۹۵۶۱۱۴
۱۵۹۹۴۹۵۰۵۰۶۴
۲۹۶۹۲۴۱۵۲۵۱۳
۴۳۸۹۴۰۰۵۴۱۳۷
۴۴۵۹۱۷۷۰۱۸۷۳
۴۸۲۹۴۳۵۵۱۲
۵۲۴۹۱۲۲۵۱۳۲۶
۵۷۲۹۴۳۵۵۲۱
۸۱۲۹۴۳۵۵۴۵
۸۲۱۹۱۹۰۲۹۱
۸۷۱۹۱۹۰۲۹۶
۹۶۱۹۱۹۰۳۰۵
۱۰۴۹۴۵۱۵۸
۷۴۸۶۲۷۲۲۲۸۰۲۳۶۵۵
 (۱۹ × ۳۳) (۱۹ × ۱۲۴۵)
جدول 23 : تمام سوره هایی که تعداد آیاتشان به 9 ختم میشود
[۴۰] سوره ۹ از سوره های فرد قرآن است و تعداد آیات آن عددی است که به “9” ختم میشود. اینک بیایید به تمام سوره های فرد قرآن که تعداد آیاتشان عددی است که به “9” ختم میشود نگاه کنیم. همانطور که در جدول ۲۴ نشان داده شده است حاصل. جمع شماره این سوره ها با تعداد آیات آنها ،۶۴۶ یا ۳۴ × ۱۹ است. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود، در این مجموعه قرار می گرفت و ( ۷۸۴ = ۹ + ۱۲۹ + ۶۴۶ ) بدست می آمد که مضرب ۱۹ نیست.

شماره سورهتعداد آیاتجمع کل
۱۵۹۹۱۱۴
۲۹۶۹۹۸
۴۳۸۹۱۳۲
۵۷۲۹۸۶
۸۱۲۹۱۱۰
۸۷۱۹۱۰۶
۳۱۲۳۳۴۶۴۶
  (۱۹ × ۳۴)
جدول 24 : تمام سوره های فرد قرآن که تعداد آیاتشان عددی است که به “9” ختم میشود
[۴۱] تا حال تمام شواهد گواه آن است که سوره ۹ فقط ۱۲۷ آیه دارد، اینک بیایید به تمام سوره هایی که تعداد آیات آنها عددی است که به “7 ” ختم می شود نگاه کنیم. ۷ سوره دارای این ویژگی هستند؛ آنها عبارتند از سوره های ۱، ۹، ۲۵ ۲۶ ،۴۵، ۸۶ و ۱۰۷ تعداد آیات آنها بترتيب ۷ ، ۱۲۷۰ ، ۷۷ ، ۲۲۷، ۳۷، ۱۷ و ۷ آیه است. حاصل جمع شماره این سوره ها با تعداد آیات این هفت سوره (۷۹۸ یا ( ۱۹ × ۴۲ ) است. این داده ها در جدول ۲۵ نشان داده شده است ، پس این رابطه میان تمام سوره هایی هم که تعداد آیاتشان به “7” ختم می شود وجود دارد از جمله سوره 9.

شماره سورهتعداد آیاتجمع کل
۱۷۸
۹۱۲۷۱۳۶
۲۵۷۷۱۰۲
۲۶۲۲۷۲۵۳
۴۵۳۷۸۲
۸۶۱۷۱۰۳
۱۰۷۷۱۱۴
۲۹۹۴۹۹۷۹۸
  (۱۹ × ۴۲)
جدول 25 : تمام سوره هایی که تعداد آیاتشان عددی است که ” 7 ” ختم میشود
[۴۲] دو آیه ی آخر سوره ۹ ، آیات ۱۲۶ و ۱۲۷ می باشند. از آنجا که تحریف کنندگان، دو شبه آیه به پایان آن افزودند پس به دو آیه ی آخر تمام سوره های قرآن نگاه می کنیم و تمام ۷ها را در دو آیه ی آخر سوره ها می شماریم. همانطور که جدول ۲۶ نشان می دهد، جمعاً ۳۸ هفت (۷) در دو آیه ی آخر سوره های قرآن وجود دارد. یعنی تعداد ۷ها در دو آیه ی آخر سوره ها مضرب ۱۹ است ۳۸ یا ۲× ۱۹ . اگر شماره آخرین آیه سوره ۹، بجای ۱۲۷، ۱۲۹ باشد، تعداد 7ها در دو آیه ی آخر سوره ها، ۳۷ می شد. نه ۳۸ و این رابطه های سری میان پدیده های قرآن از میان می رفت.

سوره2 آیه آخرتعداد “7”در دو آیه آخر
۱۶,۷۱
۲۲۸۵,۲۸۶۰
۳۱۹۹,۲۰۰۰
۴۱۷۵,۱۷۶۲
۹۱۲۶,۱۲۷۱
۲۵۷۶,۷۷۳
۱۱۴۵,۶۰
  ۳۸
جدول 26 : تعداد کل “7” ها در دو آیه آخر یکایک سوره های قرآن
[۴۳] فرض می کنیم که سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه سوره باشد، بیایید به تمام سوره هایی که در آنها آیه ای به شماره ۱۲۹ وجود دارد نگاه کنیم. بعبارت دیگر، تمام سوره هایی را که دارای ۱۲۹ آیه یا بیشتر از ۱۲۹ آیه هستند، بررسی میکنیم برای مثال سوره ۲ دارای ۲۸۶ آیه است ،بنابراین در این سوره آیه ای با شماره “۱۲۹” وجود دارد پس این آیه را با بقیه آیه هایی که شماره ی آنها ۱۲۹ است، جمع می کنیم. با این فرض ۹ سوره وجود دارد که دارای آیه ای با شماره ۱۲۹ است. با کمال شگفتی می بینیم که حاصل شماره های این چند سوره ۱۱۴ ، است که مضرب ۱۹ است،در حالیکه حاصل آیه های شماره ۱۲۹ فقط صورتي مضرب 19 می شود که ۲ تا از آن کم شود. به بیان دیگر معجزه ی ریاضی به ما می فهماند که یکی از این دو سوره ، دو آیه ی اضافی دارد. جدول ۲۷ اقلام ریز آنرا نشان می دهد.

وقتی ۱۱۴ را با ۱۱۶۱ جمع می کنیم، و ۲ تا از آن کم میکنیم ۱۲۷۳ یا ۶۷ × ۱۹ بدست می آید. این حاصل جمع را با آن حاصل که در بخش ۴۴ جمعی گزارش شده مقایسه کنید، از ۹ سوره ای که فهرست آن در جدول ۲۷ آمده، کدامیک دارای ۲ آیه اضافی است؟ جواب این پرسش در بخش ۴۴ داده شده است.

سورهدارای آیه ای بشماره 129
۲۱۲۹
۳۱۲۹
۴۱۲۹
۶۱۲۹
۷۱۲۹
۹ ?۱۲۹
۲۰۱۲۹
۲۶۱۲۹
۳۷۱۲۹
۱۱۴۱۱۶۱
 (۱۱۴ + ۱۱۶۱ – ۲ = ۱۲۷۳ =
 (۱۹ × ۶۷)
جدول 27 : تمام سوره هایی که آیه ای بشماره 129 دارند
[۴۴] برای اینکه بفهمیم این دو شبه آیه در کجا گنجانیده شده اند همه سوره هایی را که دارای آیه ای به شماره “۱۲۸” هستند بررسی میکنیم و فرض میکنیم که سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه باشد. با اینکار همان فهرستی را که در جدول ۲۷ است خواهیم داشت. بعلاوه سوره ۱۶ که درست ۱۲۸ آیه دارد.
همانطور که جدول ۲۸ نشان می دهد، سوره ۹ ،

سورهدارای آیه ای بشماره 128
۲۱۲۸
۳۱۲۸
۴۱۲۸
۶۱۲۸
۷۱۲۸
۹ ?۱۲۸
۱۶۱۲۸
۲۰۱۲۸
۲۶۱۲۸
۳۷۱۲۸
۱۳۰۱۲۸۰
(۱۳۰ + ۱۲۸۰ = ۱۴۱۰ مضرب 19 نیست)
اگر سوره 9 را با 128 آیه حذف کنیم ، نتیجه ۱۴۱۰ – ۹ – ۱۲۸ = ۱۲۷۳ = ۱۹ × ۶۷
جدول 28 : تمام سوره هایی که آیه ای بشماره 128 دارند

بعنوان سوره ای ناموزون مشخص می شود؛ ومعلوم می شود که شبه آیه ها در آن گنجانیده شده اند. حاصل جمع سوره ها و آیه ها فقط در صورتی به ۱۹ قابل تقسیم است که سوره ۹ از این محاسبه حذف شود. پس از حذف سوره ۹ عدد بدست آمده ، ۱۲۷۳ ، یا ۶۷ × ۱۹ است که این همان عددی است که در بخش ۴۳ ، پس از حذف ۲ شبه آیه بدست آمد، این پدیده ی بسیار جالب ثابت میکند که سوره ۹ نمی تواند دارای آیه ای به شماره ۱۲۸ باشد.

[۴۵] سوره ۹ از سوره هایی است که حرف مقطع ندارد و دو آیه ی آخر آن آیات ۱۲۶ و ۱۲۷ است. پس بیایید به ۸۵ سوره ای نگاه کنیم که حرف مقطع ندارند، و شماره ی دو آیه ی آخر آنها را با هم جمع کنیم. برای مثال، آیه ی آخر سوره ۱، آیه ۶ و آیه ۷ میباشند که حاصل آنها ۱۳ است ( ۱۳ = ۷ + ۶) سوره بعدی حرف مقطع ندارد سوره ۴ است؛ دو آیه ی آخر این سوره آیات ۱۷۵ و ۱۷۶ میباشند که حاصل جمع آنها ۳۵۱ است( ۳۵۱ = ۱۷۶ + ۱۷۵ ) دو آیه ی آخر همه سوره هایی را که حرف مقطع ندارند به همین شکل با هم جمع میکنیم نمودار آن در جدول ۲۹ نشان داده شده است،بنابراین تصدیق میشود که دو آیه ی آخر سوره ۹، آیات ۱۲۶ و ۱۲۷ می باشند.

سوره2 آیه ی آخرحاصل جمع
۱۶ + ۷۱۳
۴۱۷۵ + ۱۷۶۳۵۱
۵۱۱۹ + ۱۲۰۲۳۹
۹۱۲۶ + ۱۲۷۲۵۳
۱۱۴۵ + ۶۱۳
  ۶۸۹۷
  (۱۹ × ۳۶۳)
جدول 29 : خلاصه ای از نمودار دو آیه ی آخر سوره هایی که حرف مقطع ندارند
[۴۶] اینک به دو آیه ی آخر تمام سوره های قرآن نگاه می کنیم – چه حروف مقطع داشته باشند یا نداشته باشند. و ارقام ۲ آیه ی آخر هر سوره را جمع می کنیم (جدول ۳۰ ).
واضح است که شماره دو آیه ی آخر هر سوره را خدا تعیین کرده است و با رابطه های پیچیده ای که بصورت رمز در قرآن قرار داده از آنها محافظت میکند. رابطه های ریاضی گواه آن هستند که دو آیه ی آخر سوره۹ ، آیات ۱۲۶ و ۱۲۷ میباشند، نه شبه آیات ۱۲۸ و ۱۲۹ .

سوره2 آیه ی آخرحاصل جمع ارقام
۱۶,۷۶ + ۷
۲۲۸۵,۲۸۶۲ + ۸ + ۵ + ۲ + ۸ + ۶
۳۱۹۹,۲۰۰۱ + ۹ + ۹ + ۲ + ۰ + ۰
۹۱۲۶,۱۲۷۱ + ۲ + ۶ + ۱ + ۲ + ۷
۱۱۳۴,۵۴ + ۵
۱۱۴۵,۶۵ + ۶
  ۱۸۲۴ = ۱۹ × ۹۶
جدول 30 : حاصل جمع ارقام دو آیه ی آخر در یکایک سوره های قرآن
[۴۷] سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه است و عدد ۱۲۷ دارای ۳ رقم است بیایید به همه سوره هایی که تعداد آیات آنها یک عدد سه رقمى است نگاه کنیم؛ این سوره ها عبارتند
از سورههای ۲ ،۳ ،۴ ، ۵ ،۶ ،۷ ، ۹، ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ ، ۱۶ ، ۱۷ ، ۱۸ ، ۲۰ ، ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۶ و ۳۷ تعداد آیات آنها نیز بترتیب عبارتند از :

286, 200, 176, 120, 165, 206, 127, 109, 123, 111, 128, 111, 110, 135, 112, 118, 227 ،182

اگر آخرین رقم تمام این آیه ها را با هم جمع کنیم، ۷۶ ، یا (۱۹ × ۴ ) بدست می آید


6 + 0 + 6 + 0 + 5 + 6 + 7 + 9 + 3 + 1 + 8 + 1 + 0 + 5 + 2 + 8 + 7 + 2 =76= 19 x 4

اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود آخرین رقم تعداد آیات آن بجای اینکه ۷ باشد ۹ میشد و حاصل جمع ارقام آخر بجای ۷۶، ۷۸ می شد و این پدیده از میان میرفت.


[۴۸] اینک به فهرست سورههایی که در بخش ۴۷ آمده نگاه میکنیم از آنجا که تعداد آیات سوره ۹ ، فرد است آیاتی را که شماره آنها فرد است بررسی می کنیم. هشت سوره وجود دارد که تعداد آیات آنها سه رقمی و فرد است : سوره های :

6 , 9 , 10 , 11 , 12 , 17, 20 ، 26

تعداد آیات آنها عبارتند از :

165 , 127, 109 , 123 , 111, 111 , 135 & 227

آخرین ارقام این آیات بترتیب عبارتند از :

5 , 7, 9 , 3 , 1 , 1 , 5 & 7

وحاصل جمع این ارقام ( ۳۸ ) یا ( ۱۹ × ۲ ) است ،آشکارا، اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود، آخرین رقم آن ۹ بود نه ۷ و حاصل جمع آخرين ارقام ۴۰ می شد، که مضرب ۱۹ نیست، اقلام ریز این داده ها در جدول ۳۱ نشان داده شده است. پس هر چه بیشتر به آخرین رقم تعداد آیات توجه میکنیم به نکات گسترده تری پی می بریم.

سورهتعداد آیاتآخرین رقم
۶۱۶۵۵
۹۱۲۷۷
۱۰۱۰۹۹
۱۱۱۲۳۳
۱۲۱۱۱۱
۱۷۱۱۱۱
۲۰۱۳۵۵
۲۶۲۲۷۷
  ۳۸
  (۱۹ × ۲)
جدول 31 : همه سوره هایی که تعداد آیاتشان فرد است ، و دارای 3 رقم می باشند
[۴۹] بازهم با همان سوره هایی که در بخش های ۴۷ و ۴۸ با آنها سر و کار داشتیم به محاسبه ادامه می دهیم. از آنجا که سوره ۹ از سوره های فرد قرآن است، تمام سوره های زوج را از فهرستی که در بخش ۴۷ نشان داده شده خارج میکنیم بنابراین فقط سوره هایی در فهرست باقی میمانند که شماره سوره و تعداد آیاتشان فرد است. فقط ۳ سوره در قرآن دارای این ویژگی است ۹، ۱۱ و ۱۷ تعداد آيات آنها ،۱۲۷ ، ۱۲۳ و ۱۱۱ است ( جدول ۳۲ ) اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود، این پدیده ی خارق العاده از میان می رفت.

شماره سورهتعداد آیات
۹۱۲۷
۱۱۱۲۳
۱۷۱۱۱
 ۳۶۱
 (۱۹ × ۱۹)
جدول 32 : همه سوره هایی که هم شماره ی سوره شان فرد است،و هم تعداد آیاتشان، و دارای 3 رقم هستند


[۵۰] بیایید با همان سه سوره ای که در بخش ۴۹ به آن اشاره شد به محاسبه ادامه دهیم. این سوره ها، تنها سوره هایی هستند که شماره آنها فرد است مانند سوره (۹) و تعداد آیاتشان نیز مانند سوره (۹) فرد است، و سه رقمی هستند (مانند سوره ۹).
همانطور که در جدول ۳۲ نشان داده شده است تعداد آیات این ۳ سوره عبارتند از ۱۲۷، ۱۲۳ و ۱۱۱ اگر همه ی این ارقام را با هم جمع کنید، (۱۹ = ۱ + ۱ + ۱ + 3 + ۲ + ۱ + 7 + ۲ + ۱ ) بدست می آید.
روشن است که این پدیده به این حقیقت ثابت شده بستگی دارد که سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه باشد. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود، از حاصل جمع ارقام تنها سوره هایی که در قرآن دارای این ویژگی هستند چنین بدست می آمد :

( ۲۱ = 1 + 1 + 1 + 3 + ۲ + ۱ + ۹ + ۲ + ۱) به بیان دیگر رابطه هایی را که بصورت رمز ریاضی در میان آنها وجود دارد از میان می برد.

[۵۱] فقط سه سوره داریم که (الف) شماره آنها فرد است (ب ) تعداد آیات آنها فرد است، ( ج ) تعداد آیات آنها عددی است که از ۳ رقم تشکیل شده است. آنها عبارتند از سوره های ۹ ، ۱۱ و ۱۷ ( به بخش ۴۸ تا ۵۰ نگاه کنید ). فقط ارقام شماره این سه سوره را با هم جمع کنید و نتیجه را ببینید (۱۹ = ۷ + ۱ + ۱ + ۱ + ۹ ).

[۵۲] عدد ۱۲۹ به ۳ قابل تقسیم است اگر سوره ۹ طبق ادعای تحریف کنندگان ۱۲۹ آیه می داشت، آنگاه این سوره (الف) سوره ای ،فرد (ب) و تعداد آیات آن عددی ۳ رقمی ، (ج ) فرد، و ( د ) قابل تقسیم به ۳ بود. فقط دو سوره در قرآن وجود دارد که دارای این ویژگی است سوره ۱۱ با ۱۲۳ آیه و سوره ۱۷ با ۱۱۱ آیه، حاصل جمع ارقام شماره سوره ها و شماره آیات آنها (۱۹ = ۱ + ۱+ ۱ + ۷ + ۱ + ۳ + ۲ + ۱ + ۱ + ۱) است. این مشاهدات فقط در صورتی امکان پذیر است که سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه باشد.

سورهتعداد آیاتجمع آیه هاجمع کل
۹۱۲۹?۸۳۸۵۸۵۲۳
۹۶۱۹۱۹۰۳۰۵
۱۰۵۱۴۸۸۵۷۵۸۸۲۸
( مضرب 19 نمی باشد)
جدول 33 : سوره هایی که شماره ی سوره با 9 شروع می شود ، و تعداد آیاتشان نیز به 9 ختم میشود
[۵۳] سوره ۹ : ( الف ) فرد است (ب) تعداد آیاتش ، ۱۲۷ فرد است ( ج ) و به “۷ ” ختم می شود، ( د ) و ۱۲۷، از اعداد اول است و (ه) شماره سوره به ۳ و به ۹ قابل تقسیم است. فقط دو سوره در قرآن وجود دارد که دارای این ویژگی است سوره ۹ (۱۲۷ آیه ) و سوره ۴۵ (۳۷ آیه) کافی است این ارقام را با هم جمع کنید تا ببینید چه بدست می آید:

9 + 1 + 2 + 7= 19 & 4 + 5 + 3 + 7= 19; حاصل جمع دو سوره = 19 + 19 = 38
[۵۴] فرض میکنیم که سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه باشد. در آنصورت فقط دو سوره در قرآن وجود دارد که شماره سوره با ۹ شروع می شود و تعداد آیات آن به ۹ ختم میشود سوره ۹ (۱۲۹ آیه) و سوره ۹۶ (۱۹ آیه ) همانطور که در جدول ۳۳ نشان داده شده، از حاصل جمع شماره سوره و تعداد آیات و شماره تعداد آیات ۸۸۲۸ ، بدست می آید که مضرب ۱۹ نیست. اینک شبه آیات ( ۱۲۸ و ۱۲۹ )را از سوره ۹ بر می داریم و محاسبه را از سر می گیریم. نتیجه ی این تصحیح در جدول ۳۴ نشان داده شده است. جمع کل، ۸۵۶۹، یا ( ۴۵۱ × ۱۹ ) است.

سورهتعداد آیاتجمع آیه هاجمع کل
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۹۶۱۹۱۹۰۳۰۵
۱۰۵۱۴۶۸۳۱۸۸۵۶۹
   (۱۹ × ۴۵۱)
جدول 34 : همان نمودار جدول 33 است ، ولی پس از اصلاح تعداد آیات در سوره نهم
[۵۵] فرض میکنیم که سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه باشد. مشاهده میکنید که از حاصل جمع این ارقام ( ۲۱ = ۹ + ۲ + ۱ + ۹ )، ۲۱ بدست می آید. پس به تمام سوره هایی که حاصل جمع ارقام شماره سوره با تعداد آیاتشان ۲۱ میشود نگاه می کنیم. هفت سوره دارای این ویژگی است : ، ۹ ، ۲۵ ، ۲۷ ، ۳۷ ، ۶۸ ، ۹۴ و ۹۷ از حاصل جمع شماره سوره ، و تعداد آیات هر سوره و شماره تمام آیه ها، ۳۴۷۴۴ بدست می آید که مضرب ۱۹ نیست ( جدول ۳۵ ).

سورهتعداد آیاتحاصل جمع آیاتجمع کل
۹۱۲۹?۸۳۸۵۸۵۲۳
۲۵۷۷۳۰۰۳۳۱۰۵
۲۷۹۳۴۳۷۱۴۴۹۱
۳۷۱۸۲۱۶۶۵۳۱۶۸۷۲
۶۸۵۲۱۳۷۸۱۴۹۸
۹۴۸۳۶۱۳۸
۹۷۵۱۵۱۱۷
۳۵۷۵۴۶۳۳۸۴۱۳۴۷۴۴
( مضرب 19 نمی باشد )
جدول 35 : سوره هایی که حاصل جمع ارقام سوره و آیه شان 21 است ، با فرض بر اینکه سوره 9 دارای 129 آیه باشد

اینک محاسبه ای را که در جدول ۳۵ انجام شد، با تعداد صحيح آیات سوره ۹ یعنی ۱۲۷، از سر میگیریم. همین باعت میشود که جمع کل، ۳۴۴۸۵، یا ( 19×1815 ) بشود ، به جدول ۳۶ نگاه کنید.

سورهتعداد آیاتحاصل جمع آیه هاجمع کل
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۲۵۷۷۳۰۰۳۳۱۰۵
۲۷۹۳۴۳۷۱۴۴۹۱
۳۷۱۸۲۱۶۶۵۳۱۶۸۷۲
۶۸۵۲۱۳۷۸۱۴۹۸
۹۴۸۳۶۱۳۸
۹۷۵۱۵۱۱۷
۳۵۷۵۴۴۳۳۵۸۴۳۴۴۸۵
   (۱۹ × ۱۸۱۵)
جدول 36 : همان محاسبات جدول 35 است ، ولی پس از اصلاح تعداد آیات سوره ی نهم
[۵۶] برای آخرین بار فرض می کنیم که سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه باشد ،بنابراین با سوره ای سر و کار داریم که ( الف ) شماره سوره فرد است (ب) و به ۳ قابل تقسیم است ( ج ) تعداد آیات آن، ۱۲۹، به ۳ قابل تقسیم است و (د) به “۹”ختم می شود. با فرض اینکه سوره ۹ دارای این ویژگیهاست فقط یک سوره دیگر وجود دارد که این ویژگیها در آن نیز هست و آن سوره ۱۵ .است، سوره ۱۵ به ۳ قابل تقسیم است تعداد آیات آن ۹۹ است، که به ۳ تقسیم می شود و به “۹” ختم میشود. اگر سوره ۹ دارای ۱۲۹ آیه می بود و شماره این دو سوره را با تعداد آیاتشان جمع میکردیم ۲۵۲ بدست می آمد که مضرب۱۹ نیست ( ۲۵۲ = ۱۲۹ + ۹ + ۹۹ + ۱۵ ).

اگر شماره ۱۲۹ را که در سوره ۹ باطل است کنار بگذاریم آنگاه فقط یک سوره در قرآن وجود دارد که شماره سوره فرد است و تعداد آیاتش به ۳ قابل تقسیم است و به ۹ ختم میشود – سوره ۱۵ ، اینک به این نتیجه می رسیم:

15 + 99 = 114 = 19×6


[۵۷] پس از محاسبات گسترده ای که با اعداد و ارقام انجام دادیم اینک به بررسی چند کلمه و حرف در شبه آیات ۱۲۹،۱۲۸ سوره ۹ می پردازیم.
آخرين عبارت در آیه ۹:۱۲۷ کافران را بعنوان “لايفقهون” ( کسانی که نمی فهمند ) وصف میکند، پس آخرین حرف در سوره ۹، “ن” ( نون ) است.
به ادعای تحریف کنندگان آخرین آیه ی این سوره ، ۱۲۹، است و آخرین حرف آن “م” ( میم ) است. زیرا آخرین واژه بدعت نهاده شده “عظیم” است.
اینک بیایید به اولین و آخرین حرف هر سوره از اول قرآن تا آخر سوره ۹ نگاه کنیم و ابجد آنها را حساب کنیم جدول ۳۷ نشان می دهد که آخرین حرف درست در سوره ۹ باید حرف “ن” باشد ، نه حرف “م”.

سورهاولین حرفآخرین حرفجمع کل
۱ب = ۲ن = ۵۰۵۲
۲ا = ۱ن = ۵۰۵۱
۳ا = ۱ن = ۵۰۵۱
۴ی = ۱۰ن = ۴۰۵۰
۵ی = ۱۰ر = ۲۰۰۲۱۰
۶ا = ۱م = ۴۰۴۱
۷ا = ۱ن = ۵۰۵۱
۸ی = ۱۰م = ۴۰۵۰
۹ب = ۲ن = ۵۰۵۲
 ۳۸۵۷۰۶۰۸
 (۱۹ × ۲)(۱۹ × ۳۰)۱۹ × ۳۲
جدول 37 : ابجد اولین و آخرین حرف هر سوره از اول قرآن تا آخر سوره 9
[۵۸] خواهر، احسان رمضان از مسجد توسان تمام سوره های قرآن را که به حرف “ن” که آخرین حرف سوره ۹ است – ختم می شوند، شمرد.
او متوجه شد که ۴۳ سوره در قرآن وجود دارد که مانند سوره ۹ به ( ن ) ختم میشوند – سوره های

1, 2, 3, 7, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 32, 36, 37, 38, 39, 40, 43, 44, 46, 49, 51, 58, 61, 62, 63, 66, 67, 68, 70, 77, 81, 83, 84, 95, 107 &109

کافی است شماره سوره ها را با تعداد سوره هایی که به “ن” ختم میشوند جمع کنید و ببینید چه بدست می آید:

19×19

پس یکبار دیگر ثابت می شود که آخرین حرف در سوره ۹ “ن” است، نه “م”.


[۵۹] اینک بگذارید به عبارت “لااله الاهو” ( خدایی نیست جز او ) که یک عبارت حیاتی است نگاه کنیم. این جمله در شبه آیه ۹:۱۲۹ آمده است.

تعداد سوره هاشماره سورهآیات حامل عبارت کلیدیچند بار بازگو شده
۱.۲۱۶۳,۲۵۵۲
۲.۳۲,۶,۱۸(۲x)۴
۳.۴۸۷۱
۴.۶۱۰۲,۱۰۶۲
۵.۷۱۵۸۱
۶.۹۳۱۱
۷.۱۱۱۴۱
۸.۱۳۳۰۱
۹.۲۰۸,۹۸۲
۱۰.۲۳۱۱۶۱
۱۱.۲۷۲۶۱
۱۲.۲۸۷۰,۸۸۲
۱۳.۳۵۳۱
۱۴.۳۹۶۱
۱۵.۴۰۳,۶۲,۶۵۳
۱۶.۴۴۸۱
۱۷.۵۹۲۲,۲۳۲
۱۸.۶۴۱۳۱
۱۹.۷۳۹۱
 ۵۰۷۱۵۹۲۲۹
۵۰۷ + ۱۵۹۲ + ۲۹ = ۲۱۲۸ = ۱۹ × ۱۱۲
جدول 38 : فهرست تمام سوره ها و آیه هایی که عبارت قاطع و مهم “لا اله الا هو ” (خدایی نیست جز او )، در آنها آمده است ، پس از حذف 9:129

این عبارت بسیار مهم در ۱۹ سوره، ۲۹ بار بازگو شده است (جدول ۳۸) از حاصل جمع شماره این ۱۹ سوره و شماره آیه هایی که عبارت “لااله الاهو” در آنها آمده، و تعداد دفعاتی که این عبارت حیاتی بازگو شده ۲۱۲۸ یا ۱۹ × ۱۱۲ بدست می آید این نتیجه مبهوت کننده به این واقعیت بستگی دارد که شبه آیات ۱۲۹ – ۱۲۸: ۹ جزء قرآن نباشد.
پر واضح است که اگر ۹:۱۲۹ را اضافه کنیم عبارت مهم “لا اله الاهو” که اولین رُکن دین اسلام است با کد ریاضی قرآن هماهنگی پیدا نمی کند.


[۶۰] اولین آیه ای که عبارت “لااله الاهو” در آن آمده است آیه ۲:۱۶۳ است و آخرین آیه ای که این عبارت در آن آمده است آیه ۷۳:۹ است از حاصل جمع شماره سوره و شماره آیه ها و تعداد آیات از آیه ای که این عبارت برای اولین بار در آن آمده تا آیه ای که این عبارت برای آخرین بار در آن آمده، ۳۱۶۵۰۲، یا ۱۶۶۵۸× ۱۹ بدست می آید.

اگر ۹:۱۲۹ جزیی از قرآن می بود، حاصل جمع اعداد در جدول ۴۰ ( ۴۵۲ = ۱۲۹ + ۳۲۳) می شد. که مضرب ۱۹ نیست.
خدا گفتار منافقان را تکذیب می کند حتی اگر واقعیت باشد (۶۳:۱)

جدول ۳۹ اقلام ریز این داده ها را نشان می دهد. طبیعتاً اگر آن “لا اله الا هو ” که در شبه آیه ی ۱۲۹ آمده به آن اضافه شود این پدیده از میان می رود.

سورهآیهحاصل جمع آیه هاجمع کل
۲۱۲۳۲۷۶۷۵۲۷۸۰۰
 (از۱۶۳ تا ۲۸۶ )  
۳۲۰۰۲۰۱۰۰۲۰۳۰۳
۹۱۲۷۸۱۲۸۸۲۶۴
۷۲۲۸۴۰۶۵۰۶
۷۳۹۴۵۱۲۷
۲۷۰۰۵۳۱۲۳۰۸۴۹۰۳۱۶۵۰۲
   (۱۹ × ۱۶۶۵۸)
جدول 39 : همه سوره ها و آیه ها از اولین تا آخرین باری که “لااله الاهو” در آنها آمده


[۶۱] عبارت “لااله الاهو” از سوره ۹ که بسم الله ندارد تا سوره ۲۷ که دو بسم الله دارد، ۷ بار بازگو شده است :

9:31, 11:14, 13:30, 20:8, 20:98, 23:116 & 27:26


از حاصل جمع شماره این هفت آیه ۳۲۳، بدست می آید که مضرب ۱۹ است .( ۱۷ × ۱۹) ریز این داده ها در جدول ۴۰ نشان داده شده است.

سورهآیه ای که این عبارت در آن آمده
۹۳۱
۱۱۱۴
۱۳۳۰
۲۰۸
۲۰۹۸
۲۳۱۱۶
۲۷۲۶
 ۳۲۳
 (۱۹ × ۱۷)
جدول 40 : چند بار عبارت “لااله الاهو” از سوره ای که دارای 2 بسم الله است آمده

نهایت معجزه ی قرآن

[۶۲] برادر عبدالله اریک، به کشف چیزی توفیق یافت که من آنرا نهایت معجزه ی قرآن می نامم. این پدیده معجزه آمیز درستی تک تک آیات قرآن را – از تعداد آیات هر سوره گرفته تا اعدادی که برای هر یک از آیه های قرآن تعیین شده – تصدیق میکند و در عین حال شبه آیات ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ را آشکار و تکذیب می کند. اگر می خواهید شاهد این پدیده باشید به ضمیمه 1 بخش شماره سوره ها و آیه ها نگاه کنید، اگر بترتیب ، شماره یکایک آیه های قرآن را از اول تا آخر قرآن، پشت سرهم بنویسیم و تعداد آیات هر سوره را قبل از شماره آیه های آن سوره بنویسیم، عددی بدست می آید که دارای ۱۲۶۹۲ رقم است و مضرب نوزده است در ضمن خود این عدد هم مضرب ۱۹ است: ( ۶۶۸ × ۱۹ = ۱۲۶۹۲ ) اگر تعداد آیات سوره ۹ را که ۱۲۷ آیه است به نادرست ۱۲۹ آیه حساب کنیم، نه عدد بدست آمده مضرب ۱۹ می شود و نه ارقام آن.


[۶۳] از آنجا که موضوع این پیوست، سوره ی نهم، و تعداد درست آیات آن است، درخور توجه است که اگر شماره این سوره را بنویسیم ۹ و به دنبال آن تعداد درست آیات آنرا ،۱۲۷ ، و سپس شماره هر آیه را از ۱ تا ۱۲۷ بنویسیم، عدد درازی بدست می آید که مضرب ۱۹ است نیاز به گفتن نیست که اگر بجای ۱۲۷، عدد ۱۲۹ را در این محاسبه بگنجانیم این معجزه ی شگرف ناپدید می شود:

9 127 1 2 3 4 5 ….. 122 123 124 125 126 127

نخست، شماره سوره ۹ سپس تعداد آیات این سوره ، سپس شماره هر یک از آیه های این سوره از ۱ تا ۱۲۷ را پشت سرهم قرار میدهیم عدد درازی که از آن بدست می آید مضرب ۱۹ است.
[۶۴] تعداد آیات سوره ۹ یعنی ۱۲۷ ، عددی است فرد، بدعتگذاران دو شبه آیه به آن اضافه کردند، و تعداد آنها را ۱۲۹ کردند که آن هم یک عدد فرد است آقای عبدالله اریک با استفاده از همان برنامه رایانه ای که در بخش ۶۲ به آن اشاره شد همه آیه های فرد قرآن را بررسی کرد. او تعداد آیات هر سوره را نوشت، و پشت سر آن، آخرین رقم یکایک آیاتِ فرد در آن سوره را نوشت عدد ( ۷۱۳۵۷ ) شاخص سوره ۱ بود. و عدد ( ۵ … ۲۸۶۱۳۵۷۹) شاخص سوره ۲ بود، و به همین ترتیب تا آخرین سوره قرآن ادامه داد. سرانجام عددی دراز که دارای ۳۳۷۱ رقم است بدست آمد که مضرب ۱۹ است ،روشن است که عدد ( ۷ ….. ۱۲۷۱۳۵۷۹) شاخص سوره ۹ بود :

7 1 3 5 7 286 1 3 5 … 3 5 …… 5 1 3 5 6 1 3 5

تعداد آیات هر سوره ، سپس آخرین رقم تمام آیه هایی را که شماره ی آنها فرد است می نویسیم. عدد درازی که بدست می آید، دارای ۳۳۷۱ رقم است، و مضرب ۱۹ است.
[۶۵] از آنجا که سوره ۹ از سوره هایی است که حرف مقطع ندارد، آقای عبدالله اریک همان برنامه رایانه ای را اینبار برای ۸۵ سوره ای که حرف مقطع ندارند پردازش کرد شماره یکایک آیه ها در این ۸۵ سوره نوشته شد، ولی تعداد آیات سوره ها نوشته نشد ،پس بجای ۷۱۲۳۴۵۶۷ ، عدد ۱۲۳۴۵۶۷ شاخص سوره ۱ بود. او با تمام سوره هایی که حرف مقطع ندارند طبق همین فرمول عددی بدست آورد، عدد درازی که در آخر کار بدست آمد دارای ۶۶۳۵ رقم بود و مضرب ۱۹ است. اگر بجای ۱۲۷، تعداد نادرست آیات سوره ۹ ، یعنی ۱۲۹ را حساب می کردیم این پدیده های مبهوت کننده از میان می رفت.

مقدر بود که رسول میثاق خدا
قرآن را پاکسازی کند


[۶۶] سرانجام، خداوند متعال که قرآن کتاب اوست،” نام کسی را که قرار بود ثابت کند که سوره ۹ دارای ۱۲۷ آیه است، بصورت رمز، بعنوان رشاد خلیفه، رسول میثاق “در قرآن قرار داد ( پیوست۲) تا نشان دهد که از قبل از همه چیز آگاه بوده است در این بخش یکی دیگر از آن شواهد بیشمار نشان داده شده است که بخاطر ارتباطی که با این پیوست دارد در اینجا نوشته می شود.
ابجد “رشاد”، بشکلی که در قرآن (40:29, 40:38) نوشته شده ، ۵۰۵ است. ( ر= ۲۰۰، ش = ۳۰۰، 1 – ا ، د = ۴) ابجد “خلیفه” بشکلی که در قرآن (۳۸:۲۶) نوشته شده، ۷۲۵ است ( خ = ۶۰۰ ، ل = ۳۰ ، ی = ۱۰ ، ف = ۸۰، ه = ۵) از نوشتن ابجد “رشاد”، “خليفه”، و شماره ی سوره ۹، و تعداد درست آیه های این سوره عدد ۵۰۵۷۲۵۹۱۲۷ بدست می آید که مضرب ۱۹ است؛ ( ۱۹× ۲۶۶۱۷۱۵۳۳ ).


[۶۷] از ۳:۸۱، که از ظهور رسول میثاق خدا خبر میدهد، تا ۹:۱۲۷ ، پایان سوره ی نهم، ۹۸۸ ، یا ( ۵۲ × ۱۹) آیه وجود دارد. (جدول ۴۱ ).

سورهتعداد آیه هاحاصل جمع شماره آیه ها
۳۱۱۹۱۶۸۶۰
۴۱۷۶۱۵۵۷۶
۵۱۲۰۷۲۶۰
۶۱۶۵۱۳۶۹۵
۷۲۰۶۲۱۳۲۱
۸۷۵۲۸۵۰
۹۱۲۷۸۱۲۸
 ۹۸۸۸۵۶۹۰
 (۱۹ × ۵۲)(۱۹ × ۴۵۱۰)
جدول 41 : تعداد آیه ها از 3:81 تا پایان سوره 9
[۶۸] حاصل جمع شماره آیات از ۳:۸۱ تا ۹:۱۲۷ نیز مضرب ۱۹ است ( جدول ۴۱ ).


[۶۹] از اول قرآن تا ۳:۷۸، یعنی درست ۳ آیه قبل از اعلام کردن رسول میثاق ۳۶۱ بار ( ۱۹×۱۹ ) واژه “الله” آمده است آیه ۳:۷۸ همان آیه ای است که به ما اطلاع می دهد که بدعت گذاران “چیزی به قرآن اضافه میکنند و سپس ادعا میکنند که آن از قرآن است؛ آنها به خدا دروغ می بندند، و خودشان می دانند.”


[۷۰] واژه “الله” از ۳:۷۸ که بدعت گذاران را افشا می کند تا ۹:۱۲۷ ، درست ۹۱۲ بار ( ۴۸ × ۱۹) آمده است.

سورهچند بار واژه “الله” در آن آمده
۳۱۳۲
۴۲۲۹
۵۱۴۷
۶۸۷
۷۶۱
۸۸۸
۹۱۶۸
 ۹۱۲
 (۱۹ × ۴۸)
جدول 42 : شماره واژه “الله” از 3:78 تا پایان سوره 9
[۷۱] میان تعداد حروف و تعداد کلمات در ۳:۷۸، با تعداد حروف و تعداد کلمات در شبه آیات 129-9:128 تساوی وجود دارد هر کدام ۱۴۳ حرف و کلمه دارند. آیه ۳:۷۸ شامل ۲۷ کلمه و ۱۱۶ حرف است.
( ۱۴۳ = ۲۷ + ۱۱۶)، و ۱۲۹ – ۹:۱۲۸ مرکب از ۲۸ کلمه و ۱۱۵ حرف است ( ۱۴۳ = ۲۸ + ۱۱۵). [ بعبارت دیگر این معادله ها به ما می فهمانند که ۳:۷۸ اشاره به ۱۲۹، ۹:۱۲۸ دارد]

چه می توان گفت ؟


شواهد عینی قاطع و در برگیرنده ای که قادر متعال برای حفظ پیام و اثبات کلامش در اختیار گذارده جای هیچ شکی باقی نمی گذارند که (الف) امکان ندارد چیزی به غلط وارد قرآن شود (ب) شبه آیات ۱۲۹، ۱۲۸ :۹ جزء قرآن نیست و (ج) میان تمام عناصر قرآن – از تعداد سوره ها و آیه ها گرفته تا شماره ای که برای هر سوره و آیه تعیین شده، و بسآمد عبارات کلیدی تعداد کلمات و حروف و نگارش بی مانند و غیر معمول بعضی از لغات – رابطه های پیچیده و حساب شده ای وجود دارد که ممکن نیست بشر بتواند از عهده ی تنظیم آن برآید.


این پیوست به نوبه خود معجزه ای بزرگ را با مدرک ثابت میکند ولی با تمام گستردگی و اعجازش، نه تنها از معجزه ریاضی قرآن که در پیوست ۱ آمده فراتر نیست بلکه حتی با آن قابل قیاس هم نیست. و صرفاً گواه آن است که نویسنده ی توانای قرآن آگاهانه اجازه داد ۲ شبه آیه ی کفر آمیز به سوره ۹ اضافه شود تا:

(۱) در عمل نشان داده شود که نوشتار ریاضی قرآن چه استفاده ای دارد.
(۲) ثابت شود که هرگونه دخل و تصرفی در قرآن غیرممکن است.
(۳) وعده ی خدا برای مشخص کردن مومنان و افشا کردن منافقان انجام شود.


چرا خدا تا ۱۴۰۰ سال چنین چیزی را اجازه داد ؟؟


بخاطر تحریفات گسترده ای که به فاصله کوتاهی پس از فوت پیامبر در دین اسلام انجام شد، روشن است که خدا به قول خود در ۴۷:۳۸ وفا کرد خدا در آیه ۳۸ ( ۱۹×۲ ) سوره ۴۷ که “محمد” نام دارد بصراحت گفته است که چنین مقرر کرده که ” اگر عربها قرآن را چنانکه باید و شاید پاس ندارند، ایشان را از رحمتش محروم می کند، و مردمی دیگر را جایگزینشان خواهد کرد.”
چند سال پس از مرگ پیامبر، وقتی عرب ها قرآن را تحریف کردند، و خانواده ی پیامبر را بخاطر مخالفت با این تحریفها مورد حمله و کشتار قرار دادند مستحق آن شدند که حکم خدا در ۴۷:۳۸ درباره ایشان اجرا شود، و نشان دادند که لیاقت قرآن را ندارند؛ قرآن راستین را، این واقعیت را نمیتوان انکار کرد که اعراب گروه گروه قرآن را رها کرده اند.

برای مثال، در دنیای به اصطلاح مسلمان امروز ( سال ۱۹۸۹ میلادی)، حتی یک مسجد نیست که از این فرمان مهم پیروی کند مساجد متعلق به خداست نام احدی را در کنار نام خدا نبرید ( ۷۲:۱۸)


امروز دیگر، اذان ( فراخواندن به نماز ) و نماز فقط برای خدا نیست؛ نام محمد نیز پیوسته در کنار نام خدا برده می شود.


“اولین ستون دین اسلام” بطور واضح در قرآن (۳:۱۸ ) و ( ۴۷:۱۹) آمده است، و کلمات آن باید چنین باشد: (لا اله الا الله ) (خدایی نیست جز خدا ) ولی مسلمانان از همان قرن اول هجری، خدا را بی آنکه نام محمد در کنار نام او برده شود نمی خواستند برای پی بردن به این واقعیت کافی است به یکی از مساجد بروید و بگویید: “لااله الا الله“؛ خواهد دید که این تشهد توحیدی مسلمین زمان ما را برآشفته میکند این عکس العمل در قرآن گزارش شده است ۳۹:۴۵. در ضمن به دنبال پژوهش هایی که کردم به این نتیجه رسیدم که خدا مانع از آن می شود که مسلمانان سنت گرا تشهدی را که خدا کلمه به کلمه در قرآن گفته است بیان کنند اشهد ان “لا اله الا الله” آنها نمی توانند این تشهد را ( بدون ذکر نام محمد) ادا کنند خودتان آنان را بیازمایید اولین ستون دین در اسلامی که تحریف شده، لا اله الا الله، محمد رسول الله ، با فرمانی که خدا از طریق محمد به ما ابلاغ کرد منافات دارد ( به پیوست ۱۳ نگاه کنید.)

محمدپرستان با این تشهد مبالغه آمیز خود از برخی دیگر از احکام نیز نافرمانی میکنند. برای مثال، قرآن به دفعات به ما فرمان داده است که میان رسولان خدا هیچ فرقی نگذاریم ( ۳:۸۴) (۲۸۵ ،۱۳۶: ۲). با ادای این تشهد تحریف شده، محمد، برخلاف خواست خود مورد استثنا قرار میگیرد، با اینکه قرآن به دفعات یاد آور می شود که کتابی ” کامل، جامع و مفصل” است (۱۱۴ ، ۱۹ ، ۳۸ :۶) “مسلمانان” سخن آفریدگار را باور ندارند؛ آنان از مراجع و مأخذ غير منطقى و تمسخر آمیز حدیث و سنت پیروی میکنند، این عصیان و نافرمانی همگانی بر علیه خدا و رسولش و بازگشت نفرت انگیز به سوی شرک و بت پرستی – معبود قرار دادن پیامبر و ائمه – باعث شد که خدا به قول خود در ۴۷:۳۸ وفا کند.


با نگاهی به این شواهد انکار ناپذیر الهی که در همین پیوست و در پیوستهای ۱ و ۲ و ۲۶ گزارش شده، هرکس براستی میتواند به اهمیت آیههای زیر پی ببرد و برای آن سپاسگزار باشد:

بیگمان، ما این پیام را نازل کرده ایم
و بیگمان ما آنرا حفظ خواهیم کرد. [15:9]

بگو، ” اگر همه آدم ها، و همه جن ها،
دست به دست یکدیگر دهند تا قرآنی مانند این بیاورند،
هرگز توفیق نخواهند یافت هرچند که نهایت همکاری و همفکری را
بخرج دهند.” [17:88]

وقتی این پیام به کافران رسید
آنرا تکذیب کردند هرچند که این کتابی است گرانمایه
هیچ باطلی نمی تواند در آن راه یابد ،خواه اضافه شود یا کم.
زیرا این وحیی است از جانب آن حکیم، که
سزاوار بالاترین ستایش هاست. [42-41:41]

اگر این قرآن را بر کوه وحی می کردیم ،
می دیدی که کوه در برابر اینهمه عظمت سر فرود می آورد،
و از ترس خدا می ریزد.[59:21]
از کوششهای ارزشمند محمود علی ابیب، گاتوت آدیسوما، عبدالله اریک، احسان رمضان، لیسا اسپری و ادیپ یوکسل صمیمانه تشکر و سپاسگزاری میکنم، این پژوهشگران سخت کوش در مسجد توسان به کشف برخی از شواهد شگرف ریاضی که در این پیوست گزارش شده توفیق یافتند.

دکمه بازگشت به بالا